Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Innvendig solskjerming

Et moderne hjem krever det rette interiøret, og som oftest er det et samspill mellom små detaljer som fremhever boligens- og ditt personlige uttrykk. Gardiner er ofte undervurdert, og valgene du tar kan ha større betydning enn hva du kanskje skulle tro.

Dagens løsninger av innvendig solskjerming byr på elegant design og smarte finesser. Med disse to egenskapene kan du enkelt stenge solen ute, og samtidig gi boligen et friskt element.

Siden vår oppstart har vi hatt fokus på kvalitetsprodukter til rimelige priser. I vår nettbutikk finner du kun produkter fra anerkjente produsenter, beregnet for solskjerming inne.

Innvendig solskjerming - finn rett løsning

• Rullegardiner

Rullegardiner egner seg best for deg som ønsker utsikt, men samtidig skjerme for sterkt dagslys. Velg mellom Transparente rullegardiner og Lystette rullegardiner.

• Plissegardiner

Plissegardiner er elegante og praktiske ved at de kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares. De kan også samles på midten, eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet – alt etter dagsformen.

• Lamellgardiner

Rett løsning for deg som ønsker regulerbar solskjerming. Løsningene er svært fleksible - slipp inn eller steng lyset ute. Gardinene kan åpnes og lukkes, eller trekkes helt til siden. Passer utmerket for store vinduer.

• Persienner

Persienner er en stilig skyggeleggingsløsning som gjør det enkelt å regulere både lysinnslipp og temperatur i et rom. I tillegg er de svært enkle å rengjøre.

• Liftgardiner

Skap et lunere interiør med de rette liftgardinene. Passer utmerket for deg som ønsker noe annerledes og elegant, samtidig som du kan justere sterkt dagslys.

Dersom du er bosatt i Oslo og omegn har vi muligheter for å gjennomføre befaring hjemme hos deg, helt kostnadsfritt og uforpliktende. Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om innvendig solskjerming!

Kontakt oss