Benytt sjansen. Vi kutter priser med 15% på alle produkter i nettbutikken frem til Søndag kveld. Rabatt trekkes i kassen. Salget gjelder kun kjøp i nettbutikken.

Plissegardiner

Vi har markedsledende priser på de fleste plisse modeller og tekstiler. Her velger dere modell. Nyhet! Plisse standard Up & Down / flyvende med singel tekstil fra Kr 219,00

Plissegardiner

Bygg din egen plissegardin! Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser. Velg gardinstoff fra et stort utvalg høykvalitetstekstiler og tilpass med ønsket farge på profiler og håndtak. En plissegardin er et praktisk og elegant alternativ til vanlige gardiner og persienner. Den tar lite plass og regulerer innsyn og lysinnslipp på en effektiv måte.

Visor tilbyr en rekke svært populære plissegardinmodeller. Plissegardinen Up and Down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plissegardin være midt i blinken. Ønskes et mer eksklusivt utseende med et helt spesielt lysinnslipp, anbefaler vi å velge dobbel tekstil. I en slik plissegardin med dobbel tekstil vil også trådene mellom topp og bunnprofil være skjult.

En plissegardin passer inn nesten overalt, fra soverom til kjøkken og stue. Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiører. Visor plissegardiner har europeiskproduserte innsatsvarer av meget god kvalitet. Handler du hos oss vet du at du får holdbare plissegardiner av høy kvalitet til markedets beste priser.
Model AB 26Model AB 27

Velg først plissemodell. I neste steg velges tekstilegenskap.

Ønsker du å bestille til skråvinduer eller andre modeller, ta kontakt med kundeservice.

Model AO 43Model AO 45