Rullegardiner

Nå har vi lagt ut en ny modell, Prime som tar over etter modell økonomi. Prime leveres med metall braketter. Den har et godt utvalg tekstiler, også lystett. Prime har også godt utvalg bunnlister, alt til meget lav pris. Eksklusiv rullegardiner til lavpris, med vår nye modell AVA Lux ( en Coulisse rullegardin) har vi fått anledning til å tilby en rullegardin med meget høy kvalitet og enkel å montere. Pris på denne rullegardin er meget lav og den beste på markedet.
Filtrer produkt på størrelse
Bredde (cm):
Høyde (cm):
Page
per side
Set Descending Direction
Page
per side
Set Descending Direction
 

Rullegardiner

Rullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. Visor leverer alle produkter etter mål og kan derfor lett tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystette rullegardiner.

Visors lystette rullegardiner er blant de rimeligste på markedet med tilsvarende kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo Rullegardiner, gjerne kalt "dag og natt" eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Visors rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær eller batterimotor med fjernkontroll og lader. Vi leverer også standard motorer

Alle våre produkter er satt sammen fra deler produsert av en av Europas største produsenter med lang erfaring. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler.

Velg først type. I neste steg velges tekstilegenskap.

 

 

 

 

Kontakt oss