Benytt sjansen. Vi kutter priser med 15% på alle produkter i nettbutikken frem til Søndag kveld. Rabatt trekkes i kassen. Salget gjelder kun kjøp i nettbutikken.

Rullegardiner

Her velges modell. De fleste til markedets laveste priser

Rullegardiner

RullegardinerRullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. Visors rullegardiner leveres på mål og kan derfor enkelt tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin.

Visors lystette rullegardiner er blant de rimeligste på markedet med tilsvarende kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo Rullegardiner, gjerne kalt "dag og natt" eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Visors rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær, og batterimotor med fjernkontroll og lader.

Visor rullegardiner monteres av deler produsert hos en av Europas største produsenter med lang fartstid innen gardinfaget. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler. 

Velg først type rullegardin. I neste steg velges tekstilegenskap.