FANTASIPRISER! Plisse CS LUX med eksklusiv dobbel tekstil, sjekk prisen, trykk her>>

Rullegardiner

Her velges modell. De fleste til markedets laveste priser

Rullegardiner

Rullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. Visor leverer rullegardiner etter mål, størrelse og dimensjoner og kan derfor lett tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin.

Visors lystett rullegardin er blant de rimeligste på markedet med tilsvarende kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo Rullegardiner, gjerne kalt "dag og natt" eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Visors rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær eller batterimotor med fjernkontroll og lader. Vi leverer også standard motorer

Visor rullegardin er satt sammen fra deler produsert av en av Europas største produsenter med lang erfaring. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler.

Velg først type rullegardin. I neste steg velges tekstilegenskap.