Vi har salg på alle varer i hele nettbutikken. Rabatt trekkes fra i kassen. Benytt sjansen og kjøp til meget lave priser.

Rullegardiner

Her velges modell. De fleste til markedets laveste priser

Rullegardiner

Rullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. Visor leverer rullegardiner etter mål etter størrelse og dimensjoner og kan derfor lett tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin.

Visors lystett rullegardin er blant de rimeligste på markedet med tilsvarende kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo Rullegardiner, gjerne kalt "dag og natt" eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Visors rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær, og batterimotor med fjernkontroll og lader.

Visor faber rullegardin og andre persienner er satt sammen fra deler produsert av en av Europas største produsenter med lang leveringstid innen gardinhandel. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler. Rullegardiner kommer i forskjellige størrelser som for eksempel gardiner 250 cm osv. Bla de nyeste lystette plissegardiner og velg ønsket.

Velg først type rullegardin. I neste steg velges tekstilegenskap.