Vi har salg på alle varer i hele nettbutikken. Rabatt trekkes fra i kassen. Benytt sjansen og kjøp til meget lave priser.

Lamellgardiner

Her velges mellom komplett gardin eller kun tekstil. De fleste til markedets laveste priser. Vi har nå to typer komplett lamellgardin uten tillegg for 89mm bred lamell

Lamellgardiner

Lamellgardiner er et elegant og praktisk solavskjermingsalternativ som passer spesielt godt til store vindusflater. Lamellgardinen gir deg ekstra god kontroll på innsyn og innslipp av lys, i tillegg til å være en stilig del av interiøret. Den kan med stor suksess benyttes som romdeler, både hjemme og på arbeidsplassen. De vendbare lamellene lar deg enkelt styre ønsket grad av privatliv, uten at det føles innestengt når gardinen er lukket.
Visor leverer persienner på mål og lager en skreddersydd løsning som passer bruksområde, vindu, rom og interiør. Visor lystette lameller fåes med lamellbredder på 89 mm og 127 mm. Billige lameller med 63 mm bredde kan spesialbestilles ved å ta kontakt med oss. Du velger åpningsløsning etter behov.
I sortimentet vårt finner du et stort utvalg dekorative tekstiler, fra halvtransparente til lystette tekstiler med ulik refleksjonsgrad, og både ensfargede og mønstrede stoffer. Vi tilbyr også mulighet for å kjøpe kun lamell til meget lave priser. Lamellgardin fra Visor får du med ulike typer betjeningsløsninger – med kjede og snor eller stav.
Alle våre lystette plissegardiner er solid håndverk av god kvalitet, men er likevel blant markedets rimeligste!
NYHET! Det kan nå velges mellom bunn vekt med kjede eller innsveiset vekt uten kjede