SALG på flere utvalgte produkter AVSLUTTES SNART, kjøp nå og spar penger!

Prosjekter

Diagonale studenthybler

Demontert, splittet og resirkulert gammle rullegardiner. Levert og montert: 950 stk manuelle rullegardiner med lystett tekstil.

"Svært fornøyd med hvordan dere har håndtert denne saken!"

Prosjekt vi har levering/levert til:

Via
Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo
Levering og montering av:
2460 motoriserte rullegardiner med screenduk.

Veidekke

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

FORDELEr

10% rabatt på første bestilling (ikke tilbudsvarer)

 • Produkter med høy kvalitet til meget fordelaktige priser.
 • Mulighet for leveringsavtale og service avtale
 • Stort utvalg modeller og tekstiler med egenskaper tilpasset ditt behov.
 • Returordning for brukte produkter hvor vi tar imot disse, kildesorterer og sender det meste til resirkulering.
 • Erfarende kundebehandlere med opptil 30 års erfaring
 • Vi kan nå også levere utvendig solavskjerming.
 • Erfarende montører for deler av landet

Nyhet! Rullergardiner med trykk.

Her har vi utviklet et produkt hvor det er mulig for våre kunder å designe sin egen trykk. Vi har levert til Sprell butikken i Oslo hvor de tegnet eget trykk og den motoriserte rullegardinene brukes til å skjerme for innsyn når de ønsker å endre utstilling. Vi kan trykke alt fra egne design til bilder vi mottar fra Dere. NB! Husk eventuell copyright. Vi kan dessverre ikke ta ansvar for dette. Dette produktet kan også leveres som «wallpaper» og dekke hele vegger.

Plissegardiner

Dette er en av de mest økonomiske skjerminger på markedet. Vi leverer innvendig persienne med meget høy kvalitet og tykkelse på lamell er en av de kraftigste på markedet. En stor mengde farger gjør denne til en skjerming som lett kan tilpasses.

Rullegardiner

Finnes i en stor mengde modeller og tekstiler. Vi kan levere åpen løsning, med kassett og full mørklegging med sideskinner.

Lamellgardiner

skjerming som er benyttet i stor grad for store vinduer. Brukes ofte for skjerming til innvendige møterom etc. Våre lamellgardiner har høy kvalitet og en helt utrolig lav pris.

Persienner

Dette er en av de mest økonomiske skjerminger på markedet. Vi leverer innvendig persienne med meget høy kvalitet og tykkelse på lamell er en av de kraftigste på markedet. En stor mengde farger gjør denne til en skjerming som lett kan tilpasses.

Liftgardiner

Meget populær skjerming som gir god estetikk hvor skjermingsgrad kan velges blant et meget stort utvalg tekstiler. Dette er et elegant skjermingsprodukt med stort utvalg. Her kan også kun tekstil leveres.

Motionblinds

Ønsker du en solskjerming som automatisk skjermer når du ønsker, enkel å montere, er enkel å programmere og styre ved bruk av app på telefon, ingen tilkobling av strøm og som har meget høy kvalitet. Da er MotionBlinds løsningen for deg.

Bedrift

Trenger du en erfaren partner for prosjektlevering? Med mange års bransjeerfaring og imponerende referanser, er vi den pålitelige partneren du søker.

Hvorfor oss?

 • Lang erfaring: Vi har en imponerende historie med vellykkede prosjekter som Via Vika.
 • Stor kapasitet: Uansett prosjektstørrelse, har vi ressursene og ekspertisen du trenger.
 • Kvalitet først: Vi går aldri på kompromiss med kvalitet.
 • Tett samarbeid: Vi lytter til dine behov og samarbeider tett gjennom hele prosessen.

Kontakt oss i dag for å ta ditt prosjekt til neste nivå. Velg oss som din partner for pålitelig suksess.

Informasjon

For kunder i Akershus, Oslo, Vestfold og Østfold kan vi komme på befaring. Her har vi også mulighet for en total levering med montering.

Kontakt informasjon under:

StartBank ID 141563

Kontakt oss