Vi skal ha de beste prisene, gå ikke glipp av vårt salg – spar stort i dag!

Motionblinds
Smart vindusskjerming med MotionBlinds
 

Ønsker du en solskjerming som automatisk skjermer når du ønsker, enkel å montere, er enkel å programmere og styre ved bruk av app på telefon, ingen tilkobling av strøm og som har meget høy kvalitet. Da er MotionBlinds løsningen for deg.

  • Batterimotor med Bluetooth tilkobling
  • Lades med USB-C kontakt, mobil telefon lader, normalt bruk, to - tre ganger per år.
  • Ingen kostnad med å koble til strøm.
  • Enkel å programmere og styre med egen app på telefon.
  • Kan kobles til de fleste smart hus systemer også med stemmestyring som Google home, Thread eller Home Kit.
  • Meget høy kvalitet på produkt
  • Kombiner med ønsket dobbel tekstil for plisse og lystett eller perforert screen duk på rullegardin.

MotionBlinds er et innovativt og fremtidsrettet produkt som passer alle hus og typer vinduer. Se videoer og les mer lenger ned på siden, dette er fremtiden innen solskjerming. Mer informasjon om Smart Hjem, system informasjon Matter og Thread og mesh-nettverk her >>

MotionBlinds smarthus teknologi
Absolute 2 rullegardin, total konsept.
Eve MotionBlinds - Smart In a Minute.
per side
Set Descending Direction
per side
Set Descending Direction

SMART VINDUS SKJERMING.

ENKELHETEN AV MOTIONBLINDS

Vindusskjerming drevet av Motionblinds er enkel å ta i bruk. Det er ikke behov for kabling ved installasjon, de integrerte batterimotorene er USB-C oppladbare. Bare skann konfigurasjonskoden og la smarttelefonen din veilede deg. Ved gjennomsnittlig bruk trenger motoren kun å lades en eller to ganger i året.

Når produktet er installert, skann oppsettkoden med Motionblinds Bluetooth-appen. Etter noen få enkle trinn er skjermingen din klar til å betjenes via appen. Ved å stille inn tidtakere kan du få skjermingen til å bevege seg automatisk til bestemte tider, slik at du ikke trenger å gjøre noe selv.

KOBLE TIL DITT SMARTHJEM
Motionblinds kan enkelt bli en del av ditt smarthus-økosystem og fungere sammen med andre enheter som belysning og værstasjon. Er ikke hjemmet ditt smart ennå? Motionblinds er det perfekte steget mot et smartere hjem. Les mer om Smart Hjem her >>.

Smarte batteri motor løsninger.

Sett opp på et minutt med smarttelefon!

Bluetooth-motorer kan settes opp, betjenes og automatiseres med tidtakere på smarttelefon gjennom Motionblinds Bluetooth-appen, uten behov for en bro, evt registrering eller en fjernkontroll.

Kan betjenes borte fra hjemmet med smarte hjem integrering som krever installasjon av Wi-Fi-bro.

Eve Motionblinds-motorer er utviklet av Coulisse i samarbeid med smarthus spesialist Eve Systems. Eve Motionblinds er de første motorene på markedet som støtter Thread, slik at de fungerer direkte med Apple HomeKit. Thread protokollen er utformet spesielt for smarte hjem, drastisk forenkler installasjon, automatisering og kontroll av motoriserte persienner.

SMART HJEM PRODUKTER PÅ VISOR.NO

RULLEGARDIN, SMART OG ENKEL

Rullegardiner er det mest populære skjermingsroduktet i verden. Motoriserte rullegardiner drevet av Motionblinds har et integrert batteri som er USB-C oppladbart. De kan installeres trådløst og enkelt kobles til ditt smarte hjem. Kontroller og automatiser dine smarte rullegardiner med smarttelefon, smarthøyttalere eller bare med et enkelt manuelt trekk som automatisk setter dem i bevegelse.

SMARTE PLISSEGARDINER

Dobbel tekstil (Honeycomb) plissegardiner er multifunksjonelle. Deres isolerende og varmereflekterende egenskaper bidrar til å spare energi mens de horisontale linjene på stoffene skaper en moderne effekt. Vinn-vinn! Med Motionblinds er dine dobbel tekstil-gardiner smarte på et minutt. Installer dem trådløst, koble dem enkelt til ditt smarte hjem og kontroller dem fra hvor som helst, på hvilken som helst måte. Les mer om Smart hjem her >>.

Alternative produkter

 
Kontakt oss