NÅ, 15% Rabatt på Prime Rullegardin!

Motionblinds
Motionblinds

Her kommer en del nyheter fremover. Vi har inngått avtale med leverandør av Motionblind system og Absolute produkter, det gjelder skjermingsprodukter, styring og avanserte motorer. Dette blir nå mulig å kjøpe til meget lave priser. Absolut 2 rullegardin med lystett tekstil er med en helt ny 100% lystett tekstil. Her er det tekstil på begge sider som gjør at duk på rull og den som dras ned er helt like. Lystett tekstil med gummiert bakside vil ha en liten forskjell på for og bakside. I tillegg finner dere de standard modeller og tekstiler vi har hatt i vårt utvalg en god stund. Høy kvalitet på system og tekstil til utrolig lav pris.

Motion blind smarthus system
Absolute 2 rullegardin, total konsept.
Absolute 2 med screen tekstil
Filtrer produkt på størrelse
Bredde (cm):
Høyde (cm):

PRODUKTFORDELER

SMART VINDUS SKJERMING.

ENKELHETEN AV MOTIONBLIND

Vindusskjerming drevet av MotionBlinds er enkel å ta i bruk. Det er ikke behov for kabling ved installasjon, de integrerte batterimotorene er USB-C oppladbare. Bare skann konfigurasjonskoden og la smarttelefonen din veilede deg. Ved gjennomsnittlig bruk trenger motoren kun å lades en eller to ganger i året.

Når produktet er installert, skann oppsettkoden med MotionBlinds Bluetooth-appen. Etter noen få enkle trinn er skjermingen din klar til å betjenes via appen. Ved å stille inn tidtakere kan du få skjermingen til å bevege seg automatisk til bestemte tider, slik at du ikke trenger å gjøre noe selv.

KOBLE TIL DITT SMARTHJEM
MotionBlinds kan enkelt bli en del av ditt smarthus-økosystem og fungere sammen med andre enheter som belysning og værstasjon. Er ikke hjemmet ditt smart ennå? MotionBlinds er det perfekte steget mot et smartere hjem.

Smarte batteri motor løsninger.

Sett opp på et minutt med smarttelefon!

Bluetooth-motorer kan settes opp, betjenes og automatiseres med tidtakere på smarttelefon gjennom MotionBlinds Bluetooth-appen, uten behov for en bro, evt registrering eller en fjernkontroll.

Kan betjenes borte fra hjemmet med smarte hjem integrering som krever installasjon av Wi-Fi-bro.

Eve MotionBlinds-motorer er utviklet av Coulisse i samarbeid med smarthus spesialist Eve Systems. Eve MotionBlinds er de første motorene på markedet som støtter Thread, slik at de fungerer direkte med Apple HomeKit. Thread protokollen er utformet spesielt for smarte hjem, drastisk forenkler installasjon, automatisering og kontroll av motoriserte persienner.

SMART HJEM PRODUKTER PÅ VISOR.NO

RULLEGARDIN, SMART OG ENKEL

Rullegardiner er det mest populære skjermingsroduktet i verden. Motoriserte rullegardiner drevet av MotionBlinds har et integrert batteri som er USB-C oppladbart. De kan installeres trådløst og enkelt kobles til ditt smarte hjem. Kontroller og automatiser dine smarte rullegardiner med smarttelefon, smarthøyttalere eller bare med et enkelt manuelt trekk som automatisk setter dem i bevegelse.

SMARTE PLISSEGARDINER

Dobbel tekstil (Honeycomb) plissegardiner er multifunksjonelle. Deres isolerende og varmereflekterende egenskaper bidrar til å spare energi mens de horisontale linjene på stoffene skaper en moderne effekt. Vinn-vinn! Med MotionBlinds er dine dobbel tekstil-gardiner smarte på et minutt. Installer dem trådløst, koble dem enkelt til ditt smarte hjem og kontroller dem fra hvor som helst, på hvilken som helst måte.

 
Kontakt oss