Liftgardiner

Liftgardiner med snor eller kjede betjening.

En liftgardin lar deg skjerme for lys eller innsyn på en meget pen måte. Her kan velges tekstiler som demper lyset eller skjermer totalt. Med vårt utvalg tekstiler kan du få det utrykket du ønsker for ditt vindu. Om du ønsker gardinen montert foran på lister, vegg eller inne i foring vil du her kunne skjerme akkurat slik du ønsker.

Her vil dere finne tekstiler med meget høy kvalitet hvor vi har lagt størst vekt på kvalitet og veving. Hvordan tekstilen er vevet er meget viktig på lift gardiner. Tekstilen bør ha en veving og bruk av tråder som gjør at folder dannes naturlig og gir et penest mulig uttrykk.

Vi har valgt å tilby to modeller, med hel topp boks som betjenes med kjede og en med snorbetjening.

Modell med snorbetjening er den rimelige løsningen som vi her tilbyr til meget lave priser. Modellen leveres med åpent system bak tekstil hvor tekstil festes til profil med Velcro bånd (borrelås).

Modell med kjede betjening. Dette er modell vi anbefaler. Vi tilbyr her to typer topp-kasser hvor tekstil festes til kasse med Velcro bånd (borrelås) og hvor tekstil kan byttes ut meget enkelt. Vi leverer med folder ca 20 cm ( ca pga. fordeling ut fra ferdig høyde ). Utvalg tekstil er stort og her finnes rimelige og eksklusive tekstiler. Ved utvalg tekstiler har vi lagt størst vekt på kvalitet og veving for å kunne gi et best mulig ferdig produkt hvor tekstil folder seg sammen på en pen måte.

Liftgardin er et satsingsprodukt fra vår side og her vil det komme flere tekstiler etter hvert som vi utvider vårt utvalg. 

8 Elementer

per side

8 Elementer

per side