Liftgardiner

Eksklusive lift gardiner.

Her vil dere finne lift gardin med eksklusive tekstiler. Vi har valgt å tilby to modeller, med hel topp boks som betjenes med kjede og en med snorbetjening. Etter vår vurdering er dette den mest egnelige og fleksible modellen. Tekstiler kan velges fra helt åpne til tette med meget høy kvalitet. 


Hva er en lift gardin:

Lift gardin er enkle, elegante og moderne gardiner som henger rett og flatt når de er ned, og danner myke plater når de heves. De betjenes med en serie vertikale snorer og er normalt skreddersydd til størrelse fra god kvalitet tekstil. I motsetning til mer moderne motstykker som vertikale og rullgardiner, har lift gardiner eksistert i flere tiår, enda århundrer faktisk, lenge siden det ga en praktisk og estetisk løsning på vindu skjerming.

En lift gardin er i hovedsak et flatt stykke stoff og eventuelt med for. Brukes fôret tekstil er foret festet til stoffet på alle sider for å lage en forseglet lomme eller konvolutt. Denne konvolutten henger flatt når den er installert ved et vindu i fullstendig forlenget stilling (eller lukket). I den fullt hevet posisjonen ligger stoffet i en lift gardin som folder med pene, horisontale bretter som stabler en på toppen av en annen. Disse foldene dannes ved å sette inn duggler (tynne tre-, plast- eller metallstenger) i kanaler eller bånd som er formet på tvers av eller sydd horisontalt på baksiden av gardinen med jevne, beregnede intervaller nedover gardinens lengde. En serie snorer som er likt fordelt over bredden av gardinen blir deretter koblet vertikalt nedover gardinen gjennom båndene eller kanalene og er sikkert festet til bunnbåndet eller -kanalen. gardinen festes deretter til en toppskinne som vanligvis er et metalloppheng eller en treplate. Øverst på gardinen går snorer gjennom kroker eller snorbærere i toppskinnen og føres enten til venstre eller høyre side av gardinen etter ønske, der de alle kommer sammen for å skape løftestang på samme måte som en remskive.

Når leddene trekkes sammen blir bunnfolden løftet opp for å møte neste folde over, skape en brett i stoffet og så videre opp til neste folde helt til gardinen er hevet til topp posisjon. Stengene og båndene (eller kanalene) er diskret gjemt ikke synlig fra fronten av gardin. Det er den enkle og ryddige, men effektive konstruksjonsteknikken til lift gardiner som gjør det mulig å produsere dem i et så bredt utvalg av stoffvekter og teksturer. og bortsett fra deres attraktive, allsidige og imøtekommende utseende, er dette det som har gjort lift gardiner til en av de mest populære typer vindu skjerming i mange århundrer.

8 Elementer

per side

8 Elementer

per side