Introduksjonstilbud Absolute plissemodeller. SALG PÅ PERSIENNER OG UTVALGTE DOBBEL TEKSTILER, LUX Up & DOWN PLISSE. Prime Rullegardin. Kraftig nedsatt pris. 

Liftgardiner
Liftgardiner

Liftgardiner

Her velges modell og tekstilgruppe. De fleste til markedets laveste priser med høy kvalitet. Modell Basic leveres med kassett og kjede betjening eller skinne og snor betjening.

Filtrer produkt på størrelse
Bredde (cm):
Høyde (cm):
 

Liftgardiner

En liftgardin lar deg skjerme for lys eller innsyn på en meget pen og elegant måte. Liftgardiner er enkle å regulere etter hvor mye inn- og utsyn som ønskes. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn. Dette er en gardintype som fungerer spesielt godt på store vinduer og på vinduer som har mange sprosser eller andre detaljer.

 

Med vårt store utvalg av tekstiler har du alle muligheter til å skape det uttrykket du ønsker for vinduene dine. Du kan velge tekstiler som demper lyset eller som skjermer fullstendig. Videre har du full valgfrihet angående om du ønsker gardinen montert foran på lister, vegg eller inne i foring. Visor legger stor vekt på å tilby kvalitetstekstiler i alle gardintyper. For liftgardiner er det ekstra viktig hvordan tekstilen er vevet. Tekstilen bør nemlig ha en veving og en bruk av tråder som gjør at foldene dannes naturlig. Dette vil gi et penest mulig uttrykk.

 

Liftgardiner med snor- eller kjedebetjening

Vi har valgt å tilby to gardinmodeller, én med hel toppboks som betjenes med kjede og en hvor du kan velge mellom kassett og kjede eller skinne og snorbetjening:

  • Liftgardin Basic er en rimelige løsningen. Denne liftgardinen leveres med kassett 34 x 37mm og kjedebetjening eller skinne og snor betjening, åpent system bak tekstil, hvor tekstil festes til profil med Velcro-bånd (borrelås).

  • Liftgardin standard med kjedebetjening er en meget rimelig modell. Den har et godt utvalg tekstiler og er enkel å montere med universal brakett

  •  Disse gardinene leveres med folder på ca. 25 cm (omtrentlig foldemål p.g.a. fordeling ut fra ferdig høyde). Tekstilutvalget er stort og inneholder både rimelige og mer eksklusive tekstiler. Ved utvalg av tekstiler har vi lagt størst vekt på kvalitet og veving for å kunne gi et best mulig ferdig produkt hvor tekstil folder seg sammen på en pen måte.

Liftgardin er et satsingsprodukt fra vår side, så her vil det komme flere tekstiler etterhvert som vi utvider vårt utvalg.

 

 

 

Kontakt oss