Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.

Solbeskyttelsesgardiner av høy kvalitet med rimelige priser

Hva gjør Visor AS unikt? Vi er dine pålitelige partnere for kvalitetsprodukter til priser som gir deg et smil. Vår nettbutikk er stappfull av fantastiske valgmuligheter, fra elegant plissegardiner til sofistikerte rullegardiner, aluminium persienner som oser av moderne design, allsidige lamellgardiner og det revolusjonerende MotionBlind motor- og styringssystemet. Våre produkter er ikke bare en del av fremtiden, de er også Matter-kompatible, noe som betyr at de er i frontlinjen av det nyskapende smarthus-systemet som forener flere produsenter. Har du andre ønsker? Ikke nøl med å kontakte oss, så finner vi en løsning.

Vår drivkraft? "Høy kvalitet til lav pris." Hos Visor AS går vi ikke på kompromiss med verken kvalitet eller lommebok. Vi tar stolthet i å fremstille produkter av ypperste kvalitet, samtidig som vi sørger for at du får den mest konkurransedyktige prisen i markedet. Gjennom vårt nøye overvåkede produksjonsprosess og bruk av topp moderne materialer og teknologi, sikrer vi at du alltid får det beste av det beste. Hvordan oppnår vi så gode priser? Ved å eliminere unødvendige mellomledd i distribusjonskjeden, kan vi tilby kvalitet uten en prislapp som tar pusten fra deg.

Visor AS er ikke fornøyd med det nest beste. Med over 4000 tilbakemeldinger og en imponerende snitt vurdering på 4,4 (av 5), vet vi at vi er på rett spor. Men vi hviler ikke på laurbærene – vi søker alltid etter måter å forbedre oss på og streber etter å gjøre hver opplevelse enda bedre.

Vårt team er mer enn bare ansatte – de er eksperter med opptil 30 års erfaring i bransjen. Hvert produkt som bærer Visor AS-navnet er produsert med omhu og nøyaktighet. Vi har håndplukket fabrikker som lever opp til våre strenge krav til kvalitet, slik at du kan stole på hvert eneste kjøp.

Våre produkter? Skreddersydd etter dine ønsker. Leveringstiden? Blant de raskeste på markedet. Vanligvis tar det bare 2 uker å få produktene dine hjem, men vær oppmerksom på at sesongvariasjoner og lagersituasjoner kan påvirke dette noe.

Vår ekspertise? Din veiledning. Usikker på valg av tekstil, farger eller kvalitet? Ingen problem. Bestill gratis tekstil prøver, og vi sender dem til deg så raskt vi kan. Og hvis du befinner deg i Oslo, er du hjertelig velkommen til vårt kontor, hvor du kan se våre modeller og tekstiler, eller du kan be om en gratis, helt uforpliktende befaring hjemme hos deg.

Når du velger oss, velger du mer enn bare produkter – du velger en opplevelse, ekspertise og kvalitet som varer. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, for vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger. Hos Visor AS, smartere vindus-skjerming bare et klikk unna.

Vi treffes på:

Tlf: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chatt. Hverdager 09:00 – 17:00

E-post. kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må gjøres på forhånd)

Kontakt oss