Januar salg! Få opp til 15% rabatt. Benytt sjansen, varer på tilbud er merket med rødt. Gjelder kun kjøp i nettbutikken   

Om oss

Om Oss

Visor AS ble etablert i 2012 og startet nettbutikk i 2014. Vi skal levere kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser.  I nettbutikken tilbyr vi per dato plissegardiner, rullegardiner, aluminium persienner, lamellgardiner og liftgardiner. I tillegg kan vi levere en mengde andre produkter om Dere tar kontakt med oss.

Vårt mål er "høy kvalitet til lav pris" som vi oppnår ved ikke bruke mellomledd men selge direkte fra fabrikk. Ut fra tilbakemeldinger fra kunder ser det ut til at vi når dette målet. Vår snitt reiting fra våre kunder viser 4,3 hvor 5 er maks på nå over 1800 tilbakemeldinger, dette er vi meget stolte av

Som kunde hos oss er du garantert produkter med høy kvalitet til markedets beste priser. I tillegg har vi økonomi løsninger for noen produkt grupper som har meget lav pris. 

Visor AS har personell med opptil 30 års erfaring innen produkter vi tilbyr. Våre produkter produseres på forskjellige fabrikker som er håndplukket av oss med meget strenge krav til kvalitet.

Alle produkter lages etter mål. Vår leveringstid er meget lav. I snitt leveres de fleste produkter på 2 uker men her kan forekomme sesongvariasjoner. Snitt kommer av at det er noe forskjell alt etter hvor det skal leveres og om vi har sesong for produkt.

Fra 01.01.2020 har vi utvidet med egne tilvirkede produkter. Det gjør at vi kan holde en enda bedre kostnadskontroll i produksjon og tilby produkter med høy kvalitet til utrolig lave priser.

Tar du kontakt med oss vil du bli veiledet av fagpersonell. Er du usikker på tekstil, kvalitet, farger eller lign. Kan du bestille gratis tekstil prøver. VI sender dette så snart som mulig og innen to dager.

Bor du i Oslo kan du avtale besøk på vårt kontor for å se modeller og tekstiler eller be om å få en gratis helt uforpliktende befaring hjem til deg.

For pristilbud etter befaring og måltaking av oss tar vi over ansvaret for eventuelle feil eller mangler. Her må det derfor regnes med en liten prisendring i forhold til våre nett priser.

 

Er du usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi treffes på:

Tlf: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chatt. Hverdager 09:00 – 15:00

E-post. kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må avtales på forhånd)

Postadresse: Visor AS. Postboks 100, Økern. 0509 Oslo