Om oss

Om Oss

Visor AS ble etablert i 2012 og startet nettbutikk i 2013. I 2021 fusjonerte Visor AS og fikk nytt org.nr. I 2023 har vi vært på nett i 10 år med stor utvikling, fått mange nye produkter og vi er med på utviklingen innen smartere produkter. Vi leverer kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser.  I nettbutikken tilbyr vi per dato plissegardiner, rullegardiner, aluminium persienner, lamellgardiner og liftgardiner. I tillegg kan vi levere en mengde andre produkter om Dere tar kontakt med oss.

Vårt mål er "høy kvalitet til lav pris" Dette oppnår vi med vår direkte tilknytning til utvalgte fabrikker. Ut fra tilbakemeldinger fra kunder ser det ut til at vi når dette målet. Vår snitt raiting fra våre kunder viser 4,6 hvor 5 er maks på nå over 3500 tilbakemeldinger, noe vi er meget stolte av.

Som kunde hos oss er du garantert produkter med høy kvalitet til markedets beste priser. I tillegg har vi økonomi løsninger for noen produkt grupper som har meget lav pris. 

Visor AS har personell med opptil 30 års erfaring innen produktene vi tilbyr. Våre produkter produseres på forskjellige fabrikker som er håndplukket av oss med meget strenge krav til kvalitet.

Alle produkter lages etter mål. Vår leveringstid er blant de hurtigste i dette markedet. Gjennomsnitt leveringstid for de fleste produkter er 2 uker men, her kan forekomme sesongvariasjoner og lagersituasjoner som endrer dette noe. 

Fra 01.01.2020 har vi utvidet med noen egenutviklede produkter. Det gjør at vi kan holde en enda bedre kostnadskontroll i produksjon og tilby produkter med høy kvalitet til utrolig lave priser.

Tar du kontakt med oss vil du bli veiledet av fagpersonell. Er du usikker på tekstil, kvalitet, farger eller lign. Kan du bestille gratis tekstil prøver. Vi sender dette så snart som mulig.

Bor du i Oslo kan du avtale besøk på vårt kontor for å se modeller og tekstiler eller be om å få en gratis helt uforpliktende befaring hjem til deg.

For pristilbud etter befaring og måltaking av oss tar vi over ansvaret for eventuelle feil eller mangler. Her må det derfor regnes med en liten prisendring i forhold til våre nett priser.

 

Er du usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi treffes på:

Tlf: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chatt. Hverdager 09:00 – 15:00

E-post. kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må gjøres på forhånd)

Kontakt oss