Om oss

Om Oss

Visor AS leverer kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser.  Vi tilbyr per dato plissegardiner, rullegardiner, persienner, lamellgardiner og liftgardiner.

Vårt mål er "høy kvalitet til lav pris". Ut fra tilbakemeldinger fra kunder ser det ut til at vi når dette målet. Vår snitt reiting fra våre kunder viser 4,5 hvor 5 er maks og det er vi meget stolte av

Som kunde hos oss er du garantert produkter med høy kvalitet til en av markedets beste priser. I tillegg har vi økonomi løsninger for noen produkt grupper som har meget lav pris. 

Visor AS har personell med opptil 30 års erfaring innen produkter vi tilbyr. Våre produkter produseres på forskjellige fabrikker som er håndplukket av oss med meget strenge krav til kvalitet. Alle deler som blir brukt for å sette sammen et produkt er godt testet og fabrikken bruker bare deler fra anerkjente leverandører i Europa.

Alle produkter lages etter mål. Vår leveringstid er meget lav. I snitt leveres de fleste produkter på 2 uker men her kan forekomme sesongvariasjoner. Snitt kommer av at det er noe forskjell alt etter hvor det skal leveres og om vi har sesong for produkt.

På grunn av at vi ikke har mellomledd mellom produksjon og levering til kunde kan vi tilby våre produkter til meget lave priser. Vi har valgt å gi denne fordelen til våre kunder ved at vi stort sett har markedets beste priser.

Tar du kontakt med oss vil du bli veiledet av fagpersonell. Er du usikker på tekstil, kvalitet, farger eller lign. Kan du bestille gratis tekstil prøver. VI sender dette så snart som mulig og innen to dager.

Bor du i Oslo kan du avtale besøk på vårt kontor for å se modeller og tekstiler eller be om å få en gratis helt uforpliktende befaring hjem til deg.

For pristilbud etter befaring og måltakning av oss tar vi over ansvaret for eventuelle feil eller mangler. Her må det derfor påregnes en liten prisendring i forhold til våre nett priser.

 

Er du usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi treffes på:

Tlf: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chatt. Hverdager 09:00 – 15:00

E-post. kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må avtales på forhånd)