Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.

Elegant skjerming mot både nabo og sterkt dagslys

Satt på spissen kan det tenkes at mange bitre nabofeider opp gjennom årene kunne vært unngått, dersom dagens løsninger innen skjerming hadde vært tilgjengelig før i tiden. For i dag er utvalget enormt og designet er grenseløst.

Hos Visor AS finner du flere typer gardiner som sørger for elegant og fleksibel skjerming mot både naboer og sterkt dagslys. Vi har et ønske om å kunne tilføre boligens interiør med matchende produkter, og hvor du kan skape ditt personlige uttrykk.

Vår nettbutikk egner seg for deg som er opptatt av høy kvalitet og som ønsker noe som skiller seg ut, gjerne til en fornuftig pris. Basert på over 4000 tilbakemeldinger fra våre kunder har vi en gjennomsnittsrating på 4,6 av 5. Dette bekrefter at vår filosofi fungerer i de norske hjem.

I vår nettbutikk finner du følgende produktgrupper

• Rullegardiner

• Plissegardiner

• Lamellgardiner

• Persienner

• Liftgardiner

Alle våre løsninger innen skjerming tilpasses nøyaktig etter dine mål.

Dersom du er usikker på hvordan du kan ta målene selv, anbefaler vi deg å følge våre videoer med veiledning her  

Dersom du er bosatt i Oslo og omegn har vi muligheter for å gjennomføre befaring hjemme hos deg, helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om våre elegante løsninger og hvordan du kan skjerme innsynet mot naboene ved hjelp av enkle grep.

Kontakt oss