Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Persienner
Persienner

Vi har et stort utvalg av innvendige persienner i ulike størrelser som kan tilpasses etter dine ønsker og mål. Persienner er en tidløs, rimelig og funksjonell solskjermingsløsning.  

Vi tilbyr persienner i aluminium og persienner i tre 


Vi tilbyr fire forskjellige bredder

  • 16 mm bredde 
  • 25 mm bredde
  • 35 mm bredde
  • 50 mm bredde

Velg persienner og få en enkel og behagelig måte å begrense sollys og innsyn på. Innvendige persienner er enkle å rengjøre, og kan holdes i god stand med regelmessig støvtørking eller vask med fuktig klut.


Se vårt utvalg av persienner her: 

Persienner
 

Visor leverer innvendige persienner skreddersydd etter mål. Persienner er en stilig skyggeleggingsløsning som gjør det enkelt å regulere både lysinnslipp, innsyn og temperatur i et rom. De er svært holdbare, fleksible og enkle i bruk, og er naturlig nok en av de mest populære skjermingsløsningene på verdensbasis. Som et ytterligere pluss er persienner lette å rengjøre, og de tar liten plass når de ikke er i bruk. En aluminiumspersienne er det perfekte valget hvis du trenger en skjerming som på rask og lettvinn måte kan justere lysforholdet hjemme eller på arbeidsplassen. Ved å rotere lamellene er det enkelt å endre mengde innkommende lys i rommet. Trenger du å være i fred på kontoret eller hindre at noen ser inn på soverommet, lukker du bare persiennen ved å vri på hendelen.

En persienne blokkerer effektivt både innsyn og utsyn og er et enkelt og rimelig grep for økt personvern på arbeidsplassen, i undervisnings- og behandlingssituasjoner i lokaler med mye vinduer og store glassflater mellom rommene. I tillegg er bruk av persienner en effektiv måte å justere romtemperatur på. Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som  Våre billige persienner skreddersys etter ditt valg.


                           

Stort utvalg til markededets beste priser

Slik kan du ta målene selv Du kan ta målene av vinduene på egen hånd, men vi anbefaler at du leser måleanvisninger, eventuelt ser på en av våre "Hvordan ta mål videoer" - https://visor.no/how-to-install/. Det er viktig for de innvendige persiennene at målene stemmer overens med vinduene. Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre innvendige persienner. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med deg!
Kontakt oss