Introduksjonstilbud Absolute plissemodeller. SALG PÅ PERSIENNER OG UTVALGTE DOBBEL TEKSTILER, LUX Up & DOWN PLISSE. Prime Rullegardin. Kraftig nedsatt pris. 

Persienner LUX
Persienner LUX

Persienner LUX

Persienner er et meget anvendelig skjermingsprodukt. Det er i tillegg billig og derfor en av de mest prisgunstige solskjermingsprodukter på markedet.

Visor fører de fleste typer og vår 25mm er markedets billigste uten at det går ut over kvalitet.

  • De fleste modeller har lik eller matchende farger på topp og bunnlist.
  • Flere typer betjening.
  • Meget god kvalitet på lamell og lakk.
  • Noen modeller med feste i bunn eller side wire.
  • 4 forskjellige lamell bredder.

16mm passer best til mindre vinduer. Den har tilnærmet samme størrelse på topp profil som 25mm.

25mm lamell egner seg meget godt til de fleste vinduer, gir en fleksibel og god skjerming.

35mm passer godt til større vinduer. Lengre avstand mellom lameller gjør at den skjermer godt og slipper inn mye dagslys.

50mm har samme som 35mm men med større avstand og bredere lameller.

Filtrer produkt på størrelse
Bredde (cm):
Høyde (cm):
 

Persienner

Visor leverer innvendige persienner skreddersydd etter målPersienner er en stilig skyggeleggingsløsning som gjør det enkelt å regulere både lysinnslipp, innsyn og temperatur i et rom. De er svært holdbare, fleksible og enkle i bruk, og er naturlig nok en av de mest populære skjermingsløsningene på verdensbasis. Som et ytterligere pluss er persienne lette å rengjøre, og de tar liten plass når de ikke er i bruk.

En aluminiums persienne er det perfekte valget hvis du trenger en skjerming som på rask og lettvinnt måte kan justere lysforholdet hjemme eller på arbeidsplassen. Ved å rotere lamellene er det enkelt å endre mengde innkommende lys i rommet. Trenger du å være i fred på kontoret eller hindre at noen ser inn på soverommet, lukker du bare persiennen ved å vri på vendestav.

Persiennen blokkerer effektivt både innsyn og utsyn og er et enkelt og rimelig grep for økt personvern på arbeidsplassen, for eksempel i undervisnings- og behandlingssituasjoner i lokaler med mye vinduer og store glassflater mellom rommene. I tillegg er bruk av billige persienner en effektiv måte å justere romtemperatur på. Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som ellers ville ha ha gjort rommet for varmt. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn. Våre persienner leveres på mål og skreddersys etter ditt valg.

Kontakt oss