Benytt sjansen, kjøp nå! Salget avsluttes Søndag 19.09.2021. klokken 23.59

Persienner LUX

Velg modell og lamell bredde. De fleste til markedets laveste priser
 

Persienner

Visor leverer innvendige persienner skreddersydd etter målPersienner er en stilig skyggeleggingsløsning som gjør det enkelt å regulere både lysinnslipp, innsyn og temperatur i et rom. De er svært holdbare, fleksible og enkle i bruk, og er naturlig nok en av de mest populære skjermingsløsningene på verdensbasis. Som et ytterligere pluss er persienne lette å rengjøre, og de tar liten plass når de ikke er i bruk.

En aluminiums persienne er det perfekte valget hvis du trenger en skjerming som på rask og lettvinnt måte kan justere lysforholdet hjemme eller på arbeidsplassen. Ved å rotere lamellene er det enkelt å endre mengde innkommende lys i rommet. Trenger du å være i fred på kontoret eller hindre at noen ser inn på soverommet, lukker du bare persiennen ved å vri på vendestav.

Persiennen blokkerer effektivt både innsyn og utsyn og er et enkelt og rimelig grep for økt personvern på arbeidsplassen, for eksempel i undervisnings- og behandlingssituasjoner i lokaler med mye vinduer og store glassflater mellom rommene. I tillegg er bruk av billige persienner en effektiv måte å justere romtemperatur på. Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som ellers ville ha ha gjort rommet for varmt. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn. Våre persienner leveres på mål og skreddersys etter ditt valg.