Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 1525,00
Hvordan måler jeg?

Lamellgardin Premium for skråvindu.

Ta nøyaktig mål av bredde i bunn, høyde venstre og høyre side. Diagonal beregnes automatisk.

Husk å trekke fra for klaring ved montering inne i nisje eller legge til om den monteres foran lysåpning. Hvor mye som legges til kommer an på hvor den monteres og hva som er mulig på sider av vindu.

Høyde oppgis med fratrekk for klaring lamell i bunn ved montering inne i nisje. For montering foran legges til ønsket lengde.

Husk å velge riktig side for høyeste / laveste side.

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 30, Max: 400cm Min: 30, Max: 400
Min Bredde = 30, Max Bredde = 400

Min: 30, Max: 400cm Min: 30, Max: 400
Min Høyde = 30, Max Høyde = 400

Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

For dette produktet finner du to grupper tekstiler. 

  • Lystett tekstil. Her finner du 100% lystett tekstil som vil gi en mørkleggende effekt. Hvor stor mørklegging avhenger av hvor lamellgardinen monteres. Lamellgardin har en åpning mellom profil og topp tekstil lamell som kan slippe inn lys.
  • Skjermende tekstil. Her kan velges mellom mange farger. Tekstil egenskap varierer en god del fra lysinnslipp 30% til nesten lystett som slipper inn 5% lys.
Passer godt for:
  • Lystett passer godt for rom som ønskes mørklagt, feks. soverom eller rom som brukes til bilde / film fremvisning.
  • Skjermende passer godt til rom hvor en ønsker å skjerme for det meste av sol lyset, innsyn etc. Ved full lukking av lamell gir denne tekstieln en god beskyttelse for lys og innsyn,

 

Velg ønsket tekstiltype.

+ 15%

Lamellgardin for skrå vindu leveres kun med hvit profil.

Velg mellom lodd og kjede eller innsydd lodd i bunn.

+ 20%
+ kr 89,00
+ kr 119,00
kr 0,00
In stock
SKU
VRT slope
  • 18

  • Beregnet sendingsdato: 2024-07-03

Lamellgardin Premium for skråvindu, skjermende og lystette tekstiler

Lamellgardin Premium for skråvindu med skjermende og lystette tekstiler

Lamellgardin for skråvindu medto typer tekstil grupper til en utrolig lav pris.

Den passer perfekt både hjemme og på kontoret. Våre lamellgardiner er av høyeste kvalitet og tilbys til en markedsledende pris. Den leveres med snor og kjede som standard.

Ved måltaking er det svært viktig å oppgi nøyaktige mål på bredde, høyde til venstre og høyre. Vi anbefaler å kontrollere diagonalen mot faktisk diagonal lengde.

Det kan velges mellom to lamellbredder, 89mm eller 127mm. Med et stort utvalg tekstiler kan du velge den som passer best for deg.

NB: MÅLTAKING! Det er meget viktig at det her oppgis nøyaktige mål på bredde i bunn, høyde venstre og høyre. Diagonal beregnes da automatisk men, gjerne kontroller denne mot faktisk diagonal lengde. Har ikke diagonal oppgitt her og den som måles lik størrelse kan det være en feil ved de andre oppgitte mål som da må sjekkes.

NB! OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Lamellgardin Premium for skråvindu med 89mm eller 127 mm bred lamell er nå tilgjengelig for deg. Denne lamellgardinen har to typer tekstiler som gir ditt hjem eller kontor et elegant og moderne utseende. Ikke bare er denne lamellgardinen av høy kvalitet, men den tilbys også til en utrolig lav pris. Vi er stolte av å kunne tilby deg markedets beste pris på dette produktet.

Med vår lamellgardin for skråvindu får du en rekke fordeler. For det første gir den skjermende tekstilen et behagelig og mykt lysinnslipp, samtidig som den gir deg tilstrekkelig beskyttelse mot solen. Du kan nyte det naturlige lyset uten at det blir for sterkt eller skadelig. I tillegg er denne lamellgardinen enkel å betjene, med snor og kjede som standard. Du kan enkelt justere lamellene for å få den ønskede mengden lys og personvern.

Når det gjelder nøkkelfunksjoner, har vår lamellgardin flere viktige egenskaper som skiller den ut fra andre produkter på markedet. Dette sikrer en perfekt tilpasning og gir et stilrent utseende. Videre har lamellgardinen et stort utvalg tekstiler, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem eller kontor. Du kan velge mellom forskjellige farger og mønstre for å skape den rette atmosfæren.

En annen viktig funksjon er lamellens bredde. Du kan velge mellom 89 mm eller 127 mm brede lameller, avhengig av din preferanse og behov. Dette gir deg muligheten til å skreddersy gardinen etter din smak og stil. Uansett hvilken bredde du velger, vil lamellene være av høy kvalitet og sikre langvarig bruk.

For å oppsummere er vår lamellgardin for skråvindu et utmerket valg for hjemmeinnredning eller kontorbruk. Den har en elegant og moderne design, med skjermende eller lystette tekstiler som gir deg både lyskontroll og personvern. Med sin høye kvalitet og lave pris er denne lamellgardinen et smart og prisverdig valg. Ikke nøl med å bestille nå for å gi rommet ditt en elegant og funksjonell oppdatering.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 1 525,00
Min Lengde Cm 30,00
Max Lengde Cm 400,00
Min Bredde Cm 30,00
Max Bredde Cm 400,00

Kontakt oss