NÅ, alle modeller plissegardin på SALG!
Kr 275,00
Hvordan måler jeg?

Plissegardin V-Premium Up & Down (opp - ned plisse)

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

 

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 20, Max: 150cm Min: 20, Max: 150
Min Bredde = 20, Max Bredde = 150

Min: 20, Max: 300cm Min: 20, Max: 300
Min Høyde = 20, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Mer informasjon?

Her velger du ønsket farge på aluminium profiler i topp og bunn av tekstil. 

Profiler har to størrelser etter hvor bred plisse er.

Plisse bredde opp til 120cm. Profil har dybde 22mm og høyde 17mm

Plisse bredde over 120cm. Profil har dybde 23mm og høyde 23mm.

Magnet i trådbrakett for bredde opp til 120cm, ekstra magneter ved større bredde, se skjema.

kr 0,00
In stock
SKU
VP-AB22
 • 21

 • Beregnet sendingsdato: 2024-06-17

V-Premium, Eksklusiv Up & Down Plissegardin, l profil med magnet lukking i topp. Markedets beste pris.

Vår V-Premium Up & Down Plissegardin er den ultimate kombinasjonen av kvalitet og pris. Denne eksklusive plissegardinen er satt sammen for hånd av de beste delene på markedet for å gi deg det aller beste resultatet.

Plissegardinen har en fleksibel funksjon som gjør det enkelt å justere skjermingen i ønsket høyde. Med sin magnetlukking i toppen er den solid og lett å betjene. Du kan montere denne plissegardinen på forskjellige steder som foring/nisje, glassliste eller vegg/list med veggbraketter.

Vi leverer den ferdig innstilt til ønsket høyde, slik at du slipper å bekymre deg for det. Vi anbefaler vår V-Premium Up & Down Plissegardin fordi den er en eksklusiv plissegardin av høy kvalitet til markedets beste pris.

 • Meget fleksibel, skjermer i ønsket høyde.
 • Leveres med magnet lukking i trådbraketter topp profil som standard opp til bredde 120cm.
 • Fra bredde 120cm til 130cm, Trådbrakett magneter +1 magneter.
 • Fra bredde 130cm til 140cm, Trådbrakett magneter +2 magneter.
 • Fra bredde 140cm til 150cm, Trådbrakett magneter +3 magneter.
 • Profil størrelse til bredde 120cm. 17mm høy og 22mm dyp.
 • Forsterket (større) profil fra bredde 120cm. 23mm høy og 23mm dyp.
 • Meget enkel og behagelig betjening med håndtak
 • Kan monteres i foring/nisje, på glasslist (Minimum 10mm montasjedybde) eller mot vegg/list med bruk av veggbraketter.
 • Leveres ferdig innstilt til ønsket høyde fra fabrikk

Les også, Viktig informasjon angående glassnær montering i produkt beskrivelsen

Oppgitte mål behandles som produksjonsmål, eventuelle reduksjoner må være trukket fra.

Ved flere oppdelte bestilling av samme farge kan nyanseforskjeller oppstå i tekstil grunnet forskjellige tekstilopplag.

Montering: Denne modellen har flere måltaking og montasje videoer som du finner ved å trykke Montering

Plassering magneter ut fra bredde plissegardin.

Oversikt, profil, magneter og håndtak

Plissegardin V-Premium Up & Down, med magnet lukking i topp til markedets beste pris.

Vår egen V-Premium Up & Down Plissegardin er en eksklusiv plissegardin av høy kvalitet som gir deg markedets beste pris. Denne plissegardinen er satt sammen for hånd av de beste delene vi har funnet i markedet, og det er tydelig i resultatet.  Med den fleksible funksjonen kan du enkelt skjerme i ønsket høyde, og den leveres med magnetlukking i trådbrakettens øverste profil som standard. Profilen har en størrelse på 17 mm i høyden og 22 mm i dybden for bredde inntil 120 cm, og deretter økes profilstørrelsen til 23 mm i høyden og 22 mm i dybden. Denne plissegardinen er utrolig enkel å betjene med håndtak, og den kan monteres på en rekke forskjellige steder, inkludert i en foring/nisje, på glasslisten med minimum 10 mm montasjedybde, eller mot vegg/list ved bruk av veggbraketter.

Vi leverer V-Premium Up & Down Plissegardin ferdig innstilt til ønsket høyde fra fabrikken, slik at du slipper å tenke på det. Alle mål som blir oppgitt behandles som produksjonsmål, og eventuelle reduksjoner må allerede være trukket fra. For å gjøre monteringen enklere for deg, har vi flere videoer som viser hvordan du måler og monterer modellen.

Vårt V-Premium Up & Down Plissegardin er anbefalt av våre kunder som et produkt du ikke vil gå glipp av. Fargevalget er bredt, og det samme gjelder for tekstilmulighetene. Du kan velge mellom forskjellige tekstiler og profiler for å få akkurat den stilen du ønsker deg. Denne modellen er ideell for stue/oppholdsrom, kjøkken, bad og balkong/vinterhage. Den gir deg den ønskede skjermingsgraden og beskytter mot innsyn. Vår V-Premium Up & Down Plissegardin er en såkalt opp - ned plisse med stor fleksibilitet.

Med vår V-Premium Up & Down Plissegardin får du ikke bare et produkt av høy kvalitet, men også et produkt med lav pris grunnet kjøp direkte fra produksjon, ingen mellomledd. 

Gjør hjemmet ditt komplett med vår V-Premium Up & Down Plissegardin. Ikke gå glipp av denne eksklusive plissegardinstilen til markedets beste pris. Kjøp nå og opplev den fleksible funksjonaliteten og den høye kvaliteten som vår V-Premium Up & Down Plissegardin tilbyr. Skap et hjem med stil og beskyttelse med Visor Plissegardin.

Plissegardin V-Premium Up & Down. 

En Eksklusiv Up & Down plissegardin som er en meget fleksibel plisse gardin til markedets beste priser. 

Unngå synlige tråder, kjøp  dobbel tekstil.

 • Du kan parkere tekstil i den høyden som ønskes, oppe, nede eller på midten.

 • Leveres med magnet lukking trådbraketter topp profil som standard.
 • Stort utvalg doble tekstiler

 • Stort utvalg profiler og farger

 • Enkel å montere ( se video )

 • Kan monteres på glasslist. Trenger fra 10mm dybde. NB! Denne tekstilen har meget høy refleksjon og kan forårsake problemer med glass spesielt om vindu er solutsatt. Dette gjelder spesielt eldre vinduer / glass og vil avhenge av kvalitet på vindu.

 • Modellen er meget barnesikker, betjenes med håndtak.

 • NB! Ved bestilling av større gardiner over 130 cm i bredde, kan litt bøy på profil oppstå.

Denne modellen egner seg godt til montering mellom glasslister eller mot glass / vindu. Minimum bredde på innfesting er ca 10mm. Trådbrakett har størrelse 14x18mm og låses på underdel som festes med skrue.

Er det på soverom må en ved denne montering tenke på at det er nødvendig med en liten klaring på bredden, 3 - 5mm som gjør at det blir en liten lysåpning i sider.

Tips: Denne modellen er så enkel å skifte ut med for eksempel en ny gardin med annen tekstil at en kan endre tekstil etter årstid. En tekstil for høst og vinter og en tekstil for vår og sommer. Det tar ca. 2 minutter å skifte gardin per vindu.

Viktig informasjon angående glassnær montering.

Det finnes en mengde forskjellige vinduer på markedet i dag. Noen tåler varme bedre en andre. Alder på vindu har også stor betydning. Vi anbefaler å utvise forsiktighet ved glassnær montering ( montering helt inntil glasset ) spesielt på grunn av refleksjon fra tekstil som kan varme opp glasset. Visor har ingen forutsetning for å kunne vurdere om glass har tilstrekkelig evne til å tåle eventuell høy refleksjon. Om dere er usikker vil det beste være å kontakte vindus leverandør for eventuelt informasjon på dette.

 

MONTERING: Montering

Hvordan ta mål. Hvordan ta mål

 
Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 275,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 20,00
Max Bredde Cm 150,00
Measurement

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Montering

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

 

Kontakt oss