SALG! Spar opp til 30% på plissegardin CS LUX Up & Down

Plissegardiner

Vi har markedsledende priser på de fleste plisse modeller og tekstiler. Her velger dere modell. Plissegardin CS LUX har en meget eksklusiv dobbel tekstil med farger for Norge. Pris er utrolig lav, så lav at noen singel tekstiler er dyrere. Anbefalt produkt

Plissegardiner

Leverings informasjon ang. Corona virus, trykk her

Bygg din egen plissegardin! Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser. Velg gardinstoff fra et stort utvalg høykvalitetstekstiler og tilpass etter ønsket farge på profiler og håndtak. En plissegardin er et praktisk og elegant alternativ til vanlige gardiner og persienner. Den tar lite plass og regulerer innsyn og lysinnslipp på en effektiv måte.

Visor Tilbyr Forskjellige Populære Plissegardiner

Visor tilbyr en rekke svært populære plissegardiner, flyvende modeller/gardiner til skråvindu. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Ønskes et mer eksklusivt utseende med et helt spesielt lysinnslipp, anbefaler vi å velge dobbel tekstil. I en plissegardin med dobbel tekstil vil også trådene mellom topp og bunnprofil være skjult.

Plissegardiner av Høy Kvalitet Til Laveste Pris

En plissegardin passer inn nesten overalt, fra soverom til kjøkken og stue. Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiør. Visor lystette plissegardiner har europeisk produserte innsatsvarer av meget god kvalitet. Handler du hos oss vet du at du får holdbare plissegardiner av høy kvalitet til markedets beste priser.
plissegardiner up and dowPlissegardin

Velg først plissemodell. I neste steg velges tekstilegenskap.

Ønsker du å bestille til skråvinduer eller andre modeller, ta kontakt med kundeservice.

lystette plissegardinerPlissegardin