Introduksjonstilbud Absolute plissemodeller. SALG PÅ PERSIENNER OG UTVALGTE DOBBEL TEKSTILER, LUX Up & DOWN PLISSE. Prime Rullegardin. Kraftig nedsatt pris. 

Valg av modell.

Valg av plissemodell avhenger av.

1 Størrelse på vindu avgjør hvilken modell som kan brukes.

2 Ønsket funksjon, spesielt for vindu smalere en 160 cm.

3 Eventuell kombinasjon modeller med samme tekstil om en har varierende vindu størrelser

 

Bredde vindu 20 - 120cm.

Her kan alle modeller velges, og funksjon blir derfor ofte det avgjørende.

 

 

Plisse Standard Up & Down / flyvende  Velg modell>>

Bredde 20 - 120 cm.

Høyde 30 - 300 cm.

Denne modellen her eget utvalg tekstiler som ikke kan kombineres med andre modeller.

Dette er en rimelig modell med maks bredde 120cm. Den monteres oppe og nede helt ut i sidene, fire hjørner.

Minimum innfesting dybde er 8mm men vi anbefaler 10mm og oppover.

 

Plisse Up & Down standard

 Bredde vindu 20 - 160cm.

Alle modeller med unntak av Standard Up & Down / flyvende og Lux Up & Down / flyvende

Plissegardin CS Lux Up & Down / flyvende. (Beste kjøp) Velg modell >>

Denne modellen her eget utvalg tekstiler som ikke kan kombineres med andre modeller.

Dette er en meget eksklusiv Up & Down plisse til helt utrolig lav pris. Maks bredde er 160cm. Modellen monteres i fire hjørner, oppe og nede men kan også leveres med veggbrakett om den ønskes montert på list, vegg eller vindu / dør blad ( vertikal innfesting ). Minimum dybde innfesting er 10mm.

Modellen har farge utvalg profiler og håndtak og et eksklusivt utvalg dobbel tekstiler, halv transparent ( slipper gjennom lys 20 – 35 % ) og lystett tekstil med farger tilpasset hverandre.

CS Lux har nå også snor betjent modeller for størrelse opp til 220 cm bredde 

Plisse CS Lux Up & Down

Bredde vindu 20 - 150 cm.

Alle modeller under her kan leveres til denne bredden, også modell CS Lux over her

Plissegardin Lux Up & Down / flyvende. Velg modell >>

Modell har tekstiler som kan leveres på de andre modellene i samme gruppe.

En meget god Up & Down som har det største utvalget tekstiler, både singel og dobbel tekstil.

Spesial profil og forsterket profil leveres med magnet i trådbrakett som standard. Dette hjelper å holde plisse lukket når den er fult utspent.

Modellen monteres i fire hjørner og minimum monteringsdybde er 8mm. 

Modellen har fargeutvalg profiler og håndtak.

Er vindu høyt kan det også velges transparent håndtak som vinkles og eventuelt  tilvalg betjening stav til hjelp for betjening ved høye vinduer.

 

Plisse Lux Up & Down

 

Plissegardin Lux Up & Down special, Velg modell >>

Modellen passer meget godt til soverom.

Dette er en spesial modell vi har konstruert med to profiler i topp og trådbrakett i bunn eller to profiler i topp og bunn.

Modellen har integrert magneter fordelt på bredden, antall avgjøres av bredde på plissegardin. Dette gjør at den lukker meget godt når den er utspent.

Modellen monteres med takbrakett og trenger minimum 12mm dybde.  Takbrakett er utformet slik at det blir en liten lys glippe mellom fast profil og innfesting på ca 2mm. Om en har mulighet kan det borres hull i fastprofil, bruke plateskrue og montere profil direkte mot underlag. Da unngås lysåpning mellom fast profil og underlag.

 

Denne passer meget godt til soverom hvor en ønsker mørklegging og spesielt godt om en kan unngå å bruke feste brakett. I kombinasjon med lystett dobbel tekstil som på grunn av aluminium folie inne i celler blir noe stiv egner denne seg godt.

 

Plisse Lux Up & Down spesial

 Vindu Bredder 20 – 170cm

Plissegardin Lux, betjenes med håndtak. Velg modell >>

Dette er en modell som betjenes med håndtak. Tekstil er fast i topp og kan ikke senkes. I bunn har denne modellen trådbrakett. En plisse som ofte brukes på soverom. Den monteres med takbrakett i topp hvor det på grunn av brakettens utforming blir en liten glippe på ca 2mm fra topp av profil til innfesting. Minimum dybde på innfesting er 12mm men her kan det gjerne være 15mm og oppover. Takbrakett har en liten tunge som presses oppover ved demontering. Denne tungen kan sette inn mot innfesting om dybde tillater det eller ut mot rommet om dybde er begrenset.

 

Plisse betjenes med håndtak

Bredde 20 – 220cm

Plissegardin Lux, senkes fra topp, snorbetjent. Velg modell >>

Her kan det velges mellom to modeller. Den ene med feste i bunn for å holde plisse på plass og en modell uten feste i bunn (fritthengende) Modell betjenes med snor, en på hver side som betjener hver sin profil for senk eller hev av tekstil. Denne monteres med takbrakett i topp og trenger minimum 12mm dybde på innfesting. Modell er ofte brukt på større vinduer og vi anbefaler derfor god innfesting hvor 15mm dybde og oppover er en fordel.

Begge modeller har synlige tråder når tekstilpakke senkes fra topp. Tråder vil få en avstand med singel tekstil på ca. 20cm og dobbel tekstil ca. 30cm. Tråd farge vil være tilpasset farge på tekstil.

 

Her har vi lagt til modell CS Lux med eksklusiv dobbel tekstil til utrolig lav pris Velg modell>>

Plisse senkes fra topp, snorbetjent

 

Plissegardin Lux, fritthengende eller festet i bunn. Velg modell >>

Denne plisse modellen er en standard modell med valgfri side for snorbetjening. Her kan velges om en ønsker feste i bunn eller fritthengende. Modellen har fast tekstilpakke som ikke kan senkes fra topp. En enkel og stilren modell som har vært på markedet i mange år.

Modell festes med takbrakett og har minimum dybde innfesting på 12mm men som med de andre lignendemodeller anbefaler vi 15mm. Her vil brakett gjøre at det blir en liten lysglipp i topp på ca. 2mm.

 

Plisse Lux, betjenes med snor

Kontakt oss