Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Elegant solskjerming i stuen

Stuen er ofte familiens samlingsplass for hygge og kvalitetstid, derfor er det viktig å ha de rette elementene på plass for å gjøre stuen mest mulig komfortabel. I dag er et moderne hjem utstyrt med elegant solskjerming, spesielt beregnet for stuevinduene, og som hindrer både innsyn av naboer og sol, uten at det går på bekostning av utsikten.

Dagens løsninger innen solskjerming har godt design og smarte funksjoner, og har ofte en positiv innvirkning på boligens interiør. Hos Visor AS vil du garantert finne din favoritt!

Vi er det naturlige valget for deg som ønsker topp kvalitet, til fornuftige priser.

Anbefalt solskjerming i stuen

• Persienner

Med persienner kan du selv bestemme hvor mye lysinnslipp og innsyn du ønsker. Samtidig kan du effektivt styre temperaturen i stuen. Praktisk og svært enkel å rengjøre.

• Rullegardiner

For stuen anbefaler vi transparente rullegardiner da du kan bevare utsikten selv om du sørger for innslipp av sol. Du finner også lystette rullegardiner dersom du har behov for helt mørk stue.

• Plissegardiner

Løsningen for deg med forskjellige behov. Våre plissegardiner kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares, samles på midten, eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet – alt etter hva du måtte føle for.

• Lamellgardiner

Lamellgardiner sørger for å regulere for både dagslys og innsyn fra naboer. Gardinene kan åpnes og lukkes, eller trekkes helt til siden. Passer utmerket for store vinduer.

• Liftgardiner

Egner seg utmerket for deg som ønsker noe annerledes og elegant i stuen, samtidig som du kan justere både innsyn og lys. Her har du alle muligheter for å gi boligen ditt personlige uttrykk.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Visor AS dersom du ønsker veiledning innen solskjerming for stuen!

Kontakt oss