NÅ, alle modeller plissegardin på SALG!
Kr 716,00
Hvordan måler jeg?

Lamellgardin Lux

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Millimeter skrives inn med komma

Min: 40, Max: 450cm Min: 40, Max: 450
Min Bredde = 40, Max Bredde = 450

Millimeter skrives inn med komma

Min: 50, Max: 300cm Min: 50, Max: 300
Min Høyde = 50, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

For dette produktet finner du to grupper tekstiler. 

 • Lystett tekstil. Her finner du 100% lystett tekstil som vil gi en mørkleggende effekt. Hvor stor mørklegging avhenger av hvor lamellgardinen monteres. Lamellgardin har en åpning mellom profil og topp tekstil lamell som kan slippe inn lys.
 • Skjermende tekstil. Her kan velges mellom mange farger. Tekstil egenskap varierer en god del fra lysinnslipp 30% til nesten lystett som slipper inn 5% lys.
Passer godt for:
 • Lystett passer godt for rom som ønskes mørklagt, feks. soverom eller rom som brukes til bilde / film fremvisning.
 • Skjermende passer godt til rom hvor en ønsker å skjerme for det meste av sol lyset, innsyn etc. Ved full lukking av lamell gir denne tekstieln en god beskyttelse for lys og innsyn,

 

Velg ønsket tekstiltype.

Velg bredde på lamell. Ofte avgjøres dette ut fra hvor det ønskes montert. Topp profil er 45mm bred og en kan regne 0,5-1cm klaring inn mot vindu. Minimum dybde innfesting blir da 47mm for 89mm og 66mm for 127mm

+ 15%

Velg farge på profil. Velges bunnvekt med kjede får dette samme farge som profil.

+ kr 460,00
+ kr 460,00

Velg mellom snor og kjede eller stav. Ved betjening stav blir denne foran lamellpakke og betjening side og parkering blir den samme.

+ kr 140,00

Velg ønsket side for betjening

Velg ønsket parkering av lameller

Velg mellom bunnvekt og kjede eller inn sveiset - innsydd usynlige bunnlodd. Søm er mest brukt på lystett tykk tekstil.

+ 35%

Ønskes montering på list eller vegg må en velge veggbrakett i tillegg. NB! Medfølger ikke skruer!

+ kr 79,00
+ kr 119,00
kr 0,00
In stock
SKU
VRT
 • 18

 • Beregnet sendingsdato: 2024-06-18

Lamellgardiner Lux med skjermende og lystette tekstiler. 89 og 127mm bredde

Lamellgardiner med skjermende og lystette tekstiler er nå tilgjengelig i bredder på 89 og 127mm. Vårt utvalg inkluderer et stort spekter av tekstiler som gir deg mulighet til å skape akkurat den rette atmosfæren i hjemmet eller på kontoret. Modellen er av høy kvalitet og kan betjenes med snor og kjede eller stang mot et lite tillegg. Med lamellgardiner fra Visor får du stil og funksjonalitet til en markedsledende pris!

NB! OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA. 

Måltaking lamellgardin

Montering

Lamellgardiner med skjermende og lystette tekstiler er den perfekte løsningen for både hjemmet og kontoret. Med en bredde på enten 89 eller 127 mm, er disse lamellgardinene et rimelig alternativ som gir et luksuriøst preg til ethvert rom. Den halvtransparente tekstilen gir rommet et mykt og behagelig lys, samtidig som den skjermer mot innsyn.

En av de største fordelene ved disse lamellgardinene er den utrolig lave prisen. Til tross for å være av høy kvalitet, er prisen på disse lamellgardinene markedsledende. 

Når det gjelder funksjoner, er det flere som skiller seg ut. Først og fremst er den halvtransparente tekstilen tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne den perfekte matchen til interiøret ditt. Det er også mulig å velge mellom 89 eller 127 mm bredde på lamellene, slik at du kan tilpasse gardinen til dine preferanser og behov.

En annen viktig funksjon er betjeningen. Disse lamellgardinene kan betjenes enten med snor og kjede eller stang, mot et lite tillegg. Dette gir deg muligheten til å velge den betjeningsmetoden som er mest praktisk for deg.

Når det gjelder installasjon, er det flere alternativer. Lamellgardinene kan monteres som alternativ 1 og 2. Hvis vinduets åpningsretning er innover, er alternativ 1 det beste valget. Høyden kan da justeres etter eget ønske helt ned til gulvet. For montering i nisje, anbefaler vi å trekke fra 15 mm fra den totale høyden. Hvis du ønsker lamellene helt ned til gulvet, anbefaler vi å redusere høyden med 25 mm.

Kort oppsummert er disse lamellgardinene med skjermende og lystette tekstiler det perfekte valget for deg som ønsker en stilren og funksjonell løsning til en lav pris. Med breddealternativer på enten 89 eller 127 mm, et bredt utvalg av farger og mønstre, samt muligheten til å velge betjeningsmetode, vil disse lamellgardinene passe perfekt inn både i hjemmet og på kontoret.

Detaljer:

 • Produktkategorier: Lamellgardiner
 • Veggdekorstil: Stue / oppholdsrom, Kjøkken
 • Ønsket skjermingsgrad: Lett skjerming, Skjerming, også mot innsyn
 • Leveringstid: 20 dager
 • Merke: Visor lamellgardin

For spørsmål eller mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss på e-post kundeservice@visor.no, kontaktskjemaet på nettsiden vår eller telefon +47 401 27 600. Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med å finne den perfekte lamellgardinen for deg og ditt hjem.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 716,00
Min Lengde Cm 50,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 40,00
Max Bredde Cm 450,00
Measurement

Lamellgardiner: Kan monteres som alternativ 1 og 2. Er det åpningsvindu innover er kun alternativ 1 aktuell. Høyde kan da økes etter eget ønske helt ned til gulv.

For montering i nisje ( inne i foring ) anbefaler vi fratrekk på total høyde med 15mm

For lameller til gulv anbefaler vi å redusere høyden med 25mm.

 

Måltaking

Montering

Montering

 

Montering lamellgardin

 

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 401 27 600. Send oss gjerne bilder med forklaring.

 

 

 

Kontakt oss