Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Liftgardiner med 110 cm bredde

Erfaringsmessig er det mindre utvalg av liftgardiner med 110 cm bredde. For mange boligeiere har dette vært en stor problematikk da man har måtte ta valg på bekostning av mange favoritter.

Visor AS er spesialister på liftgardiner og spesialtilpasser våre produkter etter våre kunders mål. Dette betyr at vi stiller alle våre liftgardiner tilgjengelige for deg med behov for 110 cm bredd, helt uproblematisk.

To produktkategorier med 110 cm bredde

Liftgardin Basic

Denne liftgardinen får du i hvit farge, og levert med kassett 34 x 37mm og kjedebetjening eller skinne og snorbetjening, åpent system bak tekstil. Det hvite tekstilet kan festes til profil med Velcro-bånd (borrelås).

Liftgardin standard

Leveres med kjedebetjening er en meget rimelig modell. Den har et godt utvalg tekstiler, deriblant i hvit farge, og er enkel å montere med universal brakett. Disse gardinene leveres med folder på ca. 25 cm

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av tekstiler, og hvor du har du alle muligheter til å skape det uttrykket du ønsker for vinduene dine. Velg blant tekstiler som demper lyset eller som skjermer fullstendig for både innsyn og dagslys.

Kontakt oss