Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Liftgardiner for en hver hytte

At stadig flere husstander her til lands monterer liftgardiner er ingen tilfeldighet siden dagens løsninger er både smarte og elegante. Samtidig er behovene for å stenge solen ute like tilstedeværende på hytten som når man er hjemme.

Hos Visor AS finner du liftgardiner beregnet for hytte, og som er enkle å regulere etter hvor mye inn- og utsyn som ønskes. Dersom du har store vinduer eller vinduer med mange detaljer, er det mest sannsynlig liftgardiner du er på utkikk etter.

Liftgardiner med tekstiler beregnet for hytter

Med vårt store utvalg av tekstiler har du alle muligheter til å skape det uttrykket du ønsker for vinduene på hytten - Velg mellom tekstiler som demper lyset eller som skjermer fullstendig.

Videre har du full valgfrihet angående om du ønsker gardinen montert foran på lister, vegg eller inne i foring.

Alle våre liftgardiner tilpasses etter dine mål. Dersom du er usikker på målene kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap.

For deg som ønsker kvalitet i alle ledd

Siden vår oppstart har vi jobbet kontinuerlig etter vår filosofi om å tilby kvalitetsprodukter. Vi legger derfor stor vekt på å tilby kvalitetstekstiler for alle våre gardintyper. For liftgardiner er det ekstra viktig hvordan tekstilen er vevet. Det er anbefalt at tekstilen er vevet slik at foldene dannes naturlig. Dette vil gi et penest mulig uttrykk.

Ønsker du mer informasjon om våre liftgardiner?

Kontakt oss på

Telefon: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chat: Hverdager 09:00 – 15:00

E-post: kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må gjøres på forhånd)

Kontakt oss