Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 548,00
Hvordan måler jeg?

Liftgardin med kjedetrekk

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Bredd skrivs in i cm.

Min: 30, Max: 230cm Min: 30, Max: 230
Min Bredde = 30, Max Bredde = 230

Høyde skrives in i cm.

Min: 40, Max: 300cm Min: 40, Max: 300
Min Høyde = 40, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Se alle
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Se færre

Montering universalbrakett for vegg og tak

kr 0,00
In stock
SKU
Roman blind-standard
  • Beregnet sendingsdato: 2024-06-28

Liftgardin standard med kjedetrekk.

Liftgardiner er en populær type gardiner som er enkle å bruke og som gir god solavskjerming. De er også svært dekorative og kan bidra til å skape et hyggelig og innbydende miljø i hjemmet.

Hvis du er på jakt etter liftgardiner til markedets beste priser, er [nettbutikknavn] det perfekte stedet for deg. Vi har et bredt utvalg av liftgardiner i alle prisklasser, så du finner garantert noe som passer ditt budsjett.

Våre liftgardiner er av høy kvalitet og kommer med lang garanti. De er laget av slitesterke materialer som vil holde seg fine i mange år. Vi har også et stort utvalg av mønstre og farger å velge mellom, slik at du kan finne de liftgardinene som passer best inn i ditt hjem.

Oppgitte mål behandles som produksjonsmål, så eventuelle reduksjoner må tas hensyn til.

Standard liftgardiner med kjedetrekk for best personvern og lyskontroll

Liftgardin standard med kjedetrekk er den perfekte løsningen for deg som ønsker en enkel og praktisk måte å skjerme lys og innsyn i rommet ditt. Med skjermende tekstil slipper denne liftgardinen inn lys med en grad av skjerming på 15-35%. Samtidig opprettholder den også privatlivet ditt ved å begrense innsynet fra utsiden.

Denne liftgardinen leveres med en topp boks og kjedebetjening. Monteringen er enkel og rask, da tekstilet festes til topp boksen ved hjelp av borrelåsbånd (velcro). Du kan velge hvilken side du ønsker at betjeningssnoren skal være på. Denne liftgardinen er spesielt konstruert for å gi best mulig resultat, spesielt når tekstilet er hevet, med sin horisontale glassfiber struktur som gir en jevn og pen fold.

Med denne modellen får du ikke bare et funksjonelt og praktisk produkt, men også et stort utvalg av tekstiler å velge mellom. Vi tilbyr forskjellige nyanser, farger og mønstre slik at du kan finne det som passer best til ditt rom og personlige stil. Uansett om du ønsker en nøytral farge som passer til enhver innredning, eller et mønstret tekstil som gir rommet ditt en unik og personlig touch, har vi noe for deg.

En av de største fordelene med modellen er dens meget lave pris. Vi har satt vår lit til å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser slik at du kan få det du ønsker uten å tømme lommeboken. 

Oppsummeringsvis tilbyr vi liftgardin standard med kjedetrekk og skjermende tekstil som en praktisk og effektiv måte å kontrollere lys og innsyn i rommet ditt. Med en enkel installering, et bredt utvalg av tekstiler å velge mellom, og en meget lav pris, er denne liftgardinen det ideelle valget for deg som ønsker funksjonalitet og stil i hjemmet ditt.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 548,00
Min Lengde Cm 40,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 30,00
Max Bredde Cm 230,00
Measurement

Liftgardin:

Liftgardin har tre standard monterings muligheter. Mest brukt er montering på vinduslist vegg forann lysåpning. Nest mest brukt er montering til tak av foring inne i nisje / foring. Om vindu har brede karmer kan den også monteres på selve vindu blad.

NB! Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list.

Ved montering i nisje anbefaler vi å ta 3 bredde mål om det ønskes å trekke minimum klaring. Er vindu karm bred fra foring til glass ( 3 - 4 cm på hver side ) kan fratrekk økes til 10mm ( 1 cm ) totalt. Husk å ta hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Spesielt håndtak ved montering på vindu blad.

Måltakning

Trykk her for å komme til video for måltaking.

Montering

Trykk her for å komme til monterings videoer.

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss