Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.

Lystett persienne etter dine mål

Med lystette persienner sørger du for å stenge all dagslys ute, og betraktes som favoritten blant de som foretrekker å sove i mørkt rom. Samtidig er det verdt å vite at du kan justere romtemperaturen effektivt med persienner.

Med dagens elegante lystette persienner kan du også blokkere effektivt både innsyn og utsyn og er et enkelt og rimelig grep for økt privatliv i hjemmet, men også personvern på arbeidsplassen.

Visor AS er spesialister på elegante kvalitetsprodukter med smarte finesser. Hos oss finner du garantert en favoritt!

I vår nettbutikk finner du alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystette persienner. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Hos oss blir alle produkter tilpasset etter våre kunders mål.

Vi har en klar filosofi om å tilby lystette persienner av ypperste kvalitet, uten at det påvirker prisene i negativ forstand. Hos oss finner du alltid markedets beste produkter til gunstige priser.

Dersom du er bosatt i Oslo og omegn har vi muligheter for å gjennomføre befaring hjemme hos deg, helt kostnadsfritt og uforpliktende!

Kontakt oss