SALG på flere produkter. Benytt sjansen, gjør gode kjøp nå!
Kr 433,00
Hvordan måler jeg?

Absolute 2 Rullegardin.

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 30, Max: 280cm Min: 30, Max: 280

Min: 30, Max: 250cm Min: 30, Max: 250
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

For dette produktet finner du to grupper tekstiler. 

 • Lystett tekstil. Her finner du 100% lystett tekstil hvor noen også har sølv bakside for å reflektere mer varme. Bruk av tekstil med sølv bakside forutsetter at glass tåler en eventuell oppvarming spesielt ved montering nært glass.
 • Perforert tekstil. Dette er en spesiell perforert tekstil som brukes hvor det ønskes skjerming men en ønsker feks. å se ut. Tekstilen i denne gruppe har 3% perforering som gjør at den stopper ca 97% av UV strålingen og vil være en god skjerming.
Passer godt for:
 • Lystett passer godt for rom som ønskes mørklagt, feks. soverom eller rom som brukes til bilde / film fremvisning.
 • Perforert passer godt til rom hvor en ønsker å skjerme for det meste av sol lyset, innsyn etc. men allikevel kunne se ut.

 

Velg ønsket tekstiltype.

Velg ønsket farge på endelokk eller kassett

Velg side for betjening eller motor

Kjede er satt som standard.

+ kr 399,00
+ kr 1 030,00
+ kr 2 225,00
Se alle
+ kr 436,00
Se færre

Velg type bunnlist.

+ kr 49,00
+ kr 49,00
+ kr 49,00
Se alle
+ kr 156,00
+ kr 156,00
+ kr 156,00
+ kr 156,00
Se færre
kr 0,00
In stock
SKU
Absolute 2
 • 18

 • Beregnet sendingsdato: 2024-08-12

Absolutt 2, Eksklusiv Rullegardin. 100% Lystett eller Perforert tekstiler.

Absolutt 2 Premium Rullegardin: Stilig, funksjonell og enkel å montere.

Absolutt 2 Premium Rullegardin er en stilig og funksjonell vindusskjerming som er perfekt for hjemmet eller næringslivet. Rullegardinen har en lystett eller perforert tekstil som gir deg maksimal komfort og kontroll. Den er også enkel å montere og justere, noe som gjør den til et godt valg for deg som ønsker en vindusskjerming som er både enkel og praktisk.

Fordeler med Absolutt 2 Premium Rullegardin:

 • Stilig design: Rullegardinen er tilgjengelig i et bredt utvalg av tekstiler og farger, slik at du kan finne en løsning som passer til din stil.
 • Funksjonell: Rullegardinen har en lystett eller perforert tekstil som blokkerer sollyset eller gir deg en behagelig diffusjon av lys.
 • Enkel å montere: Rullegardinen leveres med alt du trenger for å montere den selv.
 • Justerbar: Rullegardinen produseres i størrelse og valg du ønsker, tilpasset til dine behov.

Absolutt 2 Premium Rullegardin er et godt valg for deg som ønsker en stilig, funksjonell og enkel vindusskjerming. Rullegardinen er tilgjengelig i et bredt utvalg av størrelser, farger og tekstiler, slik at du kan finne en løsning som passer til dine behov.

Kjøp Absolutt 2 Premium Rullegardin i dag!

Maks størrelser: 280 x 250cm.

Brakett og rør størrelse:

Vi leverer rør størrelse ut fra bredde og høyde i tillegg til valgt tekstil som sammen gir total tyngde og avgjør hvilken størrelse rør skal ha.

I tillegg endres brakett ved 190 - 200cm bredde. Her er også total tyngde avgjørende for hvilken bredde den endres. 

NB! Om det bestilles med stor og små bredder, over og under de oppgitte grense mål vil vi bruke standard braketter og rør. Det vil medføre at det kan være forskjellig størrelser på rør og rør og brakett i en bestilling ut fra hva som er bestilt av størrelse på rullegardin.

Mila Lystett tekstil.

Takket være den spesielle patenterte lamineringsteknikken har stoffene et mykt børstet utseende på begge sider. Det laminerte indre laget, forseglet mellom de vakre stoffene, tilbyr fullstendig black-out og privatliv. Disse må-ha-stoffene er perfekte for alle bolig-, kommersielle lokaler.

NB! OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Måltaking:

Bredde fra ytre kant brakett til ytre kant brakett oppgis som mål. Ved nisjemontering, trekk fra nødvendig klaring, minimum 5mm ved nøyaktig måltaking.

NB! Husk å sjekke skjermingsdekning. Tekstil er smalere en oppgitt bredde.

Måltaking

Fjærbetjening monteringsanvisning i PDF

Absolutt 2 Premium Rullegardin med lystett eller perforert tekstil gir deg den perfekte kombinasjonen av stil, funksjonalitet og enkel montering. Denne eksklusive rullegardinen er en del av Absolute produktserien og leveres med en 100% lystett eller perforert tekstil som gir deg flere skjermingsmuligheter.

En av de største fordelene med Absolutt 2 er den unike lystette tekstilen Mila. Denne tekstilen har en spesiell egenskap hvor den har tekstil på begge sider, slik at det ikke er noen forskjell på bak- og fremside av tekstilen. Dette betyr at rullen har samme farge som den som henger ned, og skaper en elegant og sømløs look i rommet ditt.

Denne rullegardinen er enkel å montere og kan tilpasses etter dine ønsker. Du kan velge mellom forskjellige bunnlister og braketter i et bredt spekter av farger, slik at du kan matche gardinen til interiøret ditt. Produktet passer perfekt for både hjemme- og næringsbruk, og kan monteres på vegg eller tak, avhengig av dine behov.

Absolutt 2 kan også leveres med MOTIONBLIND (smarthus) system, som gir deg enda flere muligheter. Med den batteridrevne MOTIONBLIND motoren kan du enkelt styre gardinen via en app på telefonen din eller fjernkontrollen. Denne motoren er også programmerbar, slik at du kan tilpasse betjeningsmulighetene etter dine preferanser, mer informasjon under menyvalg MotionBlinds.

Du kan velge mellom to typer lystett tekstil: Mila, som har en myk børstet overflate på begge sider, eller en standard med gummiert bakside. Perforert tekstilene har en perforeringsgrad på 3%. Perforert tekstil egner seg svært godt til skjerming med UV stopp opp til 97%, samtidig som det lar deg beholde utsikten.

Absolutt 2 Premium Rullegardin med lystett eller perforert tekstil tilbyr et bredt spekter av betjeningsmuligheter. Du kan velge mellom manuell betjening med kjede, fjær betjening, batteri motor med fjernkontroll og lader (som ikke krever elektroinstallasjon), 230 V RTS motor med fjernkontroll, 230 V motor for bryterbetjening eller dobbel drag betjening som er meget barnesikker. Dette gir deg maksimal fleksibilitet og lar deg tilpasse gardinen etter dine preferanser.

Absolutt 2 er tilgjengelig i ulike størrelser, med maksimumsmålene 280 x 250cm. Hvis du har større vinduer, ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi kan beregne dukrør og lignende ut fra størrelsen.

Med Absolutt 2 Premium Rullegardin får du ikke bare en elegant og stilig vindusskjerming, men også en praktisk og funksjonell løsning som kan tilpasses etter dine personlige preferanser. Enten du ønsker lystett eller perforert tekstil, gir Absolutt 2 deg optimal skjerming og muligheten til å nyte utsikten uten å gå på bekostning av personvern.

Godt fargevalg braketter. Her kan det velges forskjellige bunnlister. 

Dette er en meget pen og eksklusiv rullegardin som er enkel å montere som inngår i Absolute produktserie og kan leveres med MOTIONBLIND (smarthus) system. 

Betjenings muligheter.

 • - Manuell med kjede - 
 • - Fjær betjening - 
 • - Batteri motor med fjernkontroll og lader (trenger ikke elektro installering)
 • - 230 V RTS motor med fjernkontroll.
 • - 230 V motor for bryter betjening
 • - Dobbel drag betjening (kjedetrekk)
 • - NY 100% lystett tekstil som har samme tekstil/farge på begge sider. Da unngår en å se den gummierte baksiden på rullen.
 • - Duken kan også leveres til store vinduer men her ønsker vi dere tar kontakt med oss på grunn av vi ønsker å beregne duk rør og lign. ut fra størrelsen.

Meget enkel montering med en brakett for vegg, tak eller til siden

Rullegardin beskrivelse montering

 

 

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 433,00
Min Lengde Cm 30,00
Max Lengde Cm 250,00
Min Bredde Cm 30,00
Max Bredde Cm 280,00
Measurement

Rullegardiner:

Rullegardiner kan monteres som alternativ 1, 2 og 3. For åpningsvindu innover er alternativ 1 og 3 aktuelle. Vær oppmerksom på at montering alternativ 2 og 3 kan gi et lite lysinnslipp på grunn av åpning rundt rullen på modeller med åpen rull.

NB! Mål som oppgis for rullegardin er fra ytre kant brakett til ytre kant brakett motsatt side. Duk vil med kjedebetjening komme ca 25mm inn på betjenings-side og 20mm inn på motsatt side. Ved fjær betjening er det ca 20mm på hver side.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Trykk her for å komme til monterings videoer.

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss