SALG på flere produkter. Benytt sjansen, gjør gode kjøp nå!
Kr 280.00
Hvordan måler jeg?

Persienne Lux 25mm

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Millimeter skrives inn med komma

Min: 30, Max: 300cm Min: 30, Max: 300

Millimeter skrives inn med komma

Min: 30, Max: 250cm Min: 30, Max: 250
Felter med rød stjerne (*) krever valg.

Velg side for betjening. Bredde under 45 cm har kun valg av snor og vendestav på hver sin side

Velg betjeningtype. Snor og vendestav ved siden av hverandre eller Combi med hevesnor som går inne i vendestav.

+ kr 159,00
+ kr 579,00

Velg farge på lameller. Topp og bunnlist med tilnærmet samme farge.

Se alle
+ 35%
+ 35%
+ 35%
+ 35%
+ 52%
+ 52%
+ 52%
+ 52%
Se færre

Persienne Prime Lux leveres som standard uten bunnfeste, men kan leveres med feste i bunn og/eller sidewire som tilvalg.

+ 25%
+ 25%
kr 0,00
In stock
SKU
Alu-Vnb-25mm
 • 16-21

 • Beregnet sendingsdato: 2024-08-06

Persienne LUX-25mm. Markedsledende pris

Persienne Lux 25mm er en stilig og praktisk aluminiumspersienne med 25mm brede lameller. Den er perfekt for alle rom, og den kan bidra til å kontrollere lyset og innsynet i rommet ditt.

Persiennen er laget av høykvalitets aluminium, og den er enkel å montere og vedlikeholde. Den er også tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte persiennen for ditt hjem.

Her er noen av de viktigste funksjonene og fordelene med Persienne Lux 25mm:

 • Stilsikker design: Persiennen er laget av høykvalitets aluminium og er tilgjengelig i en rekke farger, slik at du kan finne den perfekte persiennen for din innredning.

 • Praktisk bruk: Persiennen er enkel å montere og vedlikeholde, og den kan bidra til å kontrollere lyset og innsynet i rommet ditt.

 • God pris: Persiennen er tilgjengelig til en konkurransedyktig pris, noe som gjør den til et godt valg for alle budsjetter.

Hvis du leter etter en stilig, praktisk og rimelig persienne, er Persienne Lux 25mm et godt valg.

Merk at oppgitte mål behandles som produksjonsmål og eventuelle reduksjoner må trekkes fra.

Persienne Lux 25mm: Stilig og praktisk aluminiumspersienne med høy kvalitet og markedsledende pris

Persienne Lux 25mm er en kraftig og høykvalitets persienne som er designet for å gi et optimalt resultat når det kommer til skjerming mot innsyn samtidig som den gir et stilsikkert utseende til ethvert rom. Med en lamellbredde på 25mm og en lamelltykkelse på 0,21mm er denne persiennen en av markedets beste.

Stilsikker design

Persiennen er laget av høykvalitets aluminium og er tilgjengelig i et stort utvalg farger, slik at du kan finne den perfekte persiennen for din innredning. Persiennen kan leveres med matchende topp- og bunnlist, noe som gir et enhetlig og stilrent utseende.

Praktisk bruk

Persiennen er enkel å montere og vedlikeholde. Standard betjening er med snor og vendestav ved siden av hverandre. Ønsker du ekstra barnesikkerhet kan du velge betjening Combi. Dette innebærer at snoren er inne i vendestaven, og det medfølger to kroker som kan brukes til å kveile opp snoren. Betjening Combi er ergonomisk og sikrer enkel betjening av persiennen.

Markedsledende pris

Persienne Lux 25mm er tilgjengelig til en konkurransedyktig pris, noe som gjør den til et godt valg for alle budsjetter.

Anbefalt for:

Persienne Lux 25mm er egnet for rom som stue, kjøkken, bad og balkong/vinterhage. Den gir mulighet for lett skjerming, skjerming mot innsyn og samtidig mulighet for å se ut. Persienne Lux 25mm er en allsidig persienne som passer til ethvert behov.

Fordel:

 • Høy kvalitet
 • Stilrent design
 • Markedsledende pris
 • Enkel å montere
 • Tilgjengelig i mange farger
 • Egnet for de fleste rom
Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 280,00
Min Lengde Cm 30,00
Max Lengde Cm 250,00
Min Bredde Cm 30,00
Max Bredde Cm 300,00
Measurement

Persienner:

Persienner kan monteres som alle fire alternativer. Er det åpningsvindu innover anbefaler vi alternativ 1, 3 og 4. Ved alternativ 3 anbefaler vi med wirestyring i sider for å holde lameller til vindusbladet. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Ta mål

Montering

Montering

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss