SALG på flere produkter. Benytt sjansen, gjør gode kjøp nå!
Kr 397,00
Hvordan måler jeg?

Plissegardin CS Lux, Opp & Ned modell.

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Millimeter skrives inn med komma

Min: 20, Max: 160cm Min: 20, Max: 160

Millimeter skrives inn med komma

Min: 20, Max: 300cm Min: 20, Max: 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Mer informasjon?

Profil er Aluminiumskinne i topp og bunn av tekstil. Denne modell har en type for all bredder. Her velger dere ønsket farge.

Se alle
Se færre

Håndtak monteres på profil oppe og nede. Du velger selv ønsket farge.

Se alle
Se færre
Mer informasjon?

Denne endrer du til med veggbrakett om du ønsker montering mot en vertikal (loddrett) flate som vegg, vinduslister eller dør - vindusblad.

Veggbrakett velges kun om du skal montere på vertikal / loddrett flate, utenpå karm, foran lysåpning.

+ kr 59,00
kr 0,00
In stock
SKU
Standard 1
  • 21

  • 10 - 15 virkedager

  • Beregnet sendingsdato: 2024-08-12

Plissegardin CS LUX, Up&Down. Opp - ned plisse.

Opplev den ultimate fleksibiliteten med vår Plissegardin CS LUX, Up&Down – en flyvende løsning med en eksklusiv dobbel tekstil. Markedets beste pris gjør dette til et uimotståelig valg for deg som ønsker et elegant og funksjonelt vindu.

Denne plissen er perfekt for deg som ønsker å ha full kontroll over lysinnslippet og privatlivet ditt. Med sin unike flyvende funksjon kan du enkelt justere gardinen etter behov, enten det er for å skjerme for solen eller for å nyte utsikten. Denne funksjonen gjør også at plissen tar minimalt med plass når den er i bruk, og gir et ryddig og stilrent uttrykk.

Med vår Plissegardin CS LUX, Up&Down får du ikke bare funksjonalitet, men også et stilig design. Velg mellom flere farger på aluminium profilene uten ekstra kostnad, og tilpass gardinen til din personlige stil og interiør. Dette gjør det enkelt å få en enhetlig og gjennomført look i rommet.

Vi er stolte av å kunne tilby denne plissen til markedets beste pris, slik at du kan nyte alle fordelene uten å tømme lommeboken. Og med vår fokus på kvalitet og holdbarhet, kan du være sikker på å ha en gardin som varer i mange år fremover.

Oppgrader ditt vindu med vår Plissegardin CS LUX, Up&Down – den ideelle løsningen for deg som ønsker å skape et elegant og funksjonelt hjem. Bestill nå og få den beste prisen på markedet!

  • NB! Ved bestilling av større gardiner over 130 cm i bredde, kan litt bøy i øvre profil oppstå.

MONTERING! Montering

 

Få markedets beste pris på Plissegardin CS LUX, Up&Down (opp - ned plisse)!

CS LUX Up & Down plissegardin med eksklusiv halvtransparent tekstil tilbys nå til markedets beste pris! Med denne plissegardinen får du en rekke fordeler og nøkkelegenskaper som vil revolusjonere måten du skjermer ditt hjem eller kontor på.

La oss starte med fordelene. Først og fremst er denne plissegardinen utrolig prisgunstig og gir deg mye for pengene. Den eksklusive halvtransparente tekstilen skaper en stilig og moderne atmosfære og gir rommet ditt et nytt nivå av eleganse. Med denne gardinen kan du enkelt justere høyden på tekstilet etter eget ønske. Enten du vil ha helt skjerming, delvis skjerming eller mulighet til å se ut, så kan denne plissegardinen tilpasses dine preferanser.

Når det gjelder nøkkelegenskapene, kan vi nevne flere viktige høydepunkter. Først og fremst kan denne plissegardinen leveres med en maks bredde på 160 cm, noe som gjør den ideell for større vinduer og dører. Du vil også sette pris på det brede utvalget av profiler og farger som er tilgjengelig. Dette gir deg muligheten til å matche gardinens utseende med resten av interiøret.

Montering av denne plissegardinen er enkelt og problemfritt, og du kan til og med følge en detaljert monteringsvideo for å veilede deg gjennom prosessen. Du kan montere den enten på glasslisten eller direkte på glasset eller vinduet, avhengig av preferansene dine og den mest hensiktsmessige løsningen for situasjonen din.

Det er også verdt å merke seg at denne plissegardinen er spesielt egnet for barn og er enkel å betjene med håndtaket. Sikkerheten til dine kjære er vår topprioritet, og derfor har vi utformet denne modellen med tanke på deres beskyttelse.

Vi ønsker å gjøre hele prosessen så sømløs som mulig for deg. Derfor tilbyr vi også flere monteringsvideoer og veiledninger som du kan få tilgang til når som helst. Dette vil hjelpe deg med å sikre at du får optimal bruk og glede ut av gardinen din.

Konklusjonen er at denne LUX Up & Down plissegardinen med halvtransparent dobbel tekstil er et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere rommene sine uten å måtte bruke en formue. Den er tilgjengelig til en ekstremt lav pris og vil gi deg den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil.

Du bestiller denne plissegardinen enkelt på nett her. Har du ytterligere spørsmål eller informasjon, kan du kontakte oss på kundeservice@visor.no eller telefon +47 41 01 56 70. Vi kan også hjelpe deg med måltakingen dersom du trenger det. Send gjerne bilder med forklaring, og vi vil sørge for at du får plissegardinen du drømmer om.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å forbedre hjemmet eller kontoret ditt med markedets beste plissegardin til en uslåelig pris. Bestill LUX Up & Down plissegardin i dag.

Montering, Montering

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 397,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 20,00
Max Bredde Cm 160,00
Measurement

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Montering

 

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss