SALG på flere utvalgte produkter AVSLUTTES SNART, kjøp nå og spar penger!
Kr 210,00
Hvordan måler jeg?

Plissegardin V-Standard Up & Down (opp - ned plisse)

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

 

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 20, Max: 120cm Min: 20, Max: 120

Min: 20, Max: 300cm Min: 20, Max: 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Mer informasjon?

Her velger du farge på aluminium profil i topp og bunn av tekstil.

Denne modell leveres med L profil med følgende størrelse.

Dybde 22mm. Total høyde 17mm.

V-Premium standard profil

kr 0,00
In stock
SKU
VP-STD
 • 21

 • Beregnet sendingsdato: 2024-05-08

V-Standard, Økonomi modell Up & Down Plissegardin, Maks bredde 120cm.

Plissegardin V-Standard Up & Down plissegardin.

Vår V-Standard Up & Down Plissegardin er den samme plisse som vår V-Premium men uten magneter. 

Plissegardinen har en fleksibel funksjon som gjør det enkelt å justere skjermingen i ønsket høyde. Du kan montere denne plissegardinen på forskjellige steder som foring/nisje, glasslister eller vegg/list med veggbraketter.

Vi leverer den ferdig innstilt til ønsket høyde, slik at du slipper å bekymre deg for det.

 • Meget fleksibel, skjermer i ønsket høyde.
 • Maks bredde 120cm.
 • Profil størrelse 17mm høy og 22mm dyp.
 • Meget enkel og behagelig betjening med håndtak
 • Kan monteres i foring/nisje, på glasslist (Minimum 8mm montasjedybde) eller mot vegg/list med bruk av veggbraketter.
 • Leveres ferdig innstilt til ønsket høyde fra fabrikk

Les også, Viktig informasjon angående glassnær montering i produkt beskrivelsen

Oppgitte mål behandles som produksjonsmål, eventuelle reduksjoner må være trukket fra.

Ved flere oppdelte bestilling av samme farge kan nyanseforskjeller oppstå i tekstil grunnet forskjellige tekstilopplag.

Montering: Montering

 

Plissegardin V-Standard Up & Down - Fleksibel og praktisk

Vår V-Standard Up & Down Plissegardin er samme modell som vår V-Permium plisse men, den har ikke magneter for lukking. Plissegardinen kan justeres i ønsket høyde, slik at du kan kontrollere hvor mye sollys som slipper inn i rommet.

Fleksibel og praktisk

Plissegardinen har en funksjon som gjør det enkelt å justere skjermingen i ønsket høyde. Du kan justere gardinen opp og ned, slik at du kan lukke den helt eller bare delvis. Dette gjør at du kan kontrollere hvor mye sollys som slipper inn i rommet, og samtidig gi deg den ønskede privatsfæren.

Enkel å montere

Plissegardinen kan monteres på forskjellige steder, enten i foring/nisje, på glasslist eller mot vegg/list med veggbraketter. Monteringen er enkel og rask, og du trenger ikke å være en håndverker for å gjøre det selv.

Fleksibel bruk

Plissegardinen er et godt valg for alle rom i hjemmet, både stue, soverom, kjøkken og bad. Den er også en god løsning for kontorer og andre næringslokaler.

Tekniske spesifikasjoner

 • Maks bredde: 120 cm
 • Profil størrelse: 17 mm høy og 22 mm dyp
 • Betjening: Håndtak
 • Monteringsmuligheter: Foring/nisje, glasslist eller vegg/list med veggbraketter

Ønsker du en fleksibel og praktisk løsning for skjerming av vinduer? Da er V-Standard Up & Down Plissegardin et godt valg for deg.

 

Denne modellen egner seg godt til montering mellom glasslister eller mot glass / vindu. Minimum bredde på innfesting er ca 8mm. Trådbrakett har størrelse 14x18mm og låses på underdel som festes med skrue.

Er det på soverom må en ved denne montering tenke på at det er nødvendig med en liten klaring på bredden, 3 - 5mm som gjør at det blir en liten lysåpning i sider.

Tips: Denne modellen er så enkel å skifte ut med for eksempel en ny gardin med annen tekstil at en kan endre tekstil etter årstid. En tekstil for høst og vinter og en tekstil for vår og sommer. Det tar ca. 2 minutter å skifte gardin per vindu.

Viktig informasjon angående glassnær montering.

Det finnes en mengde forskjellige vinduer på markedet i dag. Noen tåler varme bedre en andre. Alder på vindu har også stor betydning. Vi anbefaler å utvise forsiktighet ved glassnær montering ( montering helt inntil glasset ) spesielt på grunn av refleksjon fra tekstil som kan varme opp glasset. Visor har ingen forutsetning for å kunne vurdere om glass har tilstrekkelig evne til å tåle eventuell høy refleksjon. Om dere er usikker vil det beste være å kontakte vindus leverandør for eventuelt informasjon på dette.

 

MONTERING: Montering

Hvordan ta mål. Hvordan ta mål

 
Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 346,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 20,00
Max Bredde Cm 150,00
Measurement

Monteringsveiledning, trykk her 

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Montering

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss