Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Hvordan velge riktig solskjerming til verandadør

Hvordan velge riktig solskjerming til verandadør?

Det kan være vanskelig å finne gode løsninger og riktige størrelser for solskjerming til verandadører. Til verandadøren trenger du lengre og andre størrelser på solskjermingsløsningen enn på vinduer. Du vil jo også kunne åpne døren uten at solskjermingen er et hinder. Her gir vi deg våre anbefalinger! 

 

Visste du at vi i Visor tilpasser solskjermingen etter dine mål? 

Ta kontakt med oss så finner vi den beste solskjermingsløsningen til din verandadør! 

 

Hva må du tenke på når du skal velge solskjerming til verandadør? 

Det første du må tenke på er hvor mye sollys du vil slippe inn i rommet. Hvis du vil redusere dagslys og begrense innsyn kan det være lurt å velge en skjermende tekstil. Hvis du vil mørklegge kan du velge en solskjerming med lystett tekstil som gir deg fullstendig mørklegging. Andre faktorer å tenke på er størrelsen på verandadøren din, hvilken stil du ønsker og hvilken funksjon du trenger. 

 

Vår anbefaling av solskjerming til verandadør 

For solskjerming til verandadør er vår anbefaling å velge skjermende tekstil i oppholdsrom som stue og kjøkken, og lystett tekstil for å mørklegge på soverommet. Det finnes flere ulike solskjermingsalternativer å velge mellom. Her er noen av de vanligste:

 

Plissegardin verandadør: Plissegardiner gir deg mulighet til å justere solskjermingen etter behov. De kan enkelt monteres på en verandadør, og kan tilpasses i størrelse. Plissegardiner finnes i ulike stiler og farger, slik at du kan velge en som passer til interiøret ditt.

Gardin verandadør: Gardiner er en enkel, elegant og myk måte å skjerme for sollys. De kan velges i ulike stofftyper og farger, og kan enkelt monteres over eller på en verandadør. Gardiner kan enkelt trekkes bort eller dekke til døren mens den er åpen. 

 

Persienne verandadør: Persienner er en annen populær solskjermingsløsning til verandadør. De kan justeres etter behov og gir god kontroll over lysinnslippet. De kan også leveres med vaier som hindrer bevegelse når dørene åpnes. Persienner finnes i ulike materialer og stiler, slik at du kan velge en som passer til interiøret. 

 

Andre solskjermingsløsninger til verandadører

I tillegg til plissegardiner, gardiner og persienner, finnes det også andre solskjermingsløsninger til verandadører. Dette inkluderer rullegardiner, liftgardiner og lamellgardiner.


Uansett hvilken type solskjerming du velger til verandadøren din, er det viktig å huske på å velge en som passer til ditt behov og din personlige stil. Det er også lurt å vurdere materialet og kvaliteten på solskjermingen for å sikre at den varer lenge og holder seg godt over tid.

 

Husk også at riktig solskjerming til verandadøren ikke bare kan redusere varme og lysinnslipp, men også beskytte interiøret mot falming og skade fra sollys. Det kan også bidra til å spare energi og redusere kostnader ved å holde rommet kjøligere på varme dager.

 

Fordeler med å velge solskjerming til verandadør fra Visor:

  • Måltilpasset etter dine mål og ønsker 
  • Bredt utvalg av farger og mønstre
  • Kan betjenes med snor, håndtak eller motor
  • Velg mellom ulike tekstiltyper
  • Du får veiledning og hjelp
  • Gratis tekstilprøver 
  • Showroom i Oslo - Besøk oss gjerne på dagtid, mandag til fredag 09.00 -15.00. 

 

Spørsmål om solskjerming til verandadør?

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg! 

Kontakt oss