NÅ, alle modeller plissegardin på SALG!
Kr 4868,00
Hvordan måler jeg?

MotionBlinds Plissegardin måles og monteres som modell Trådløs.

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Skriv in millimeter med kommatecken

Min: 60, Max: 250cm Min: 60, Max: 250
Min Bredde = 60, Max Bredde = 250

Millimeter skrivs in med komma

Min: 20, Max: 250cm Min: 20, Max: 250
Min Høyde = 20, Max Høyde = 250
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Velg mellom modell som har tekstil fast i topp C10 med 1 motor eller, modell hvor tekstil pakke kan senkes fra topp, C20 med 2 motorer.

+ kr 3 596,00
+ kr 559,00

Profil er metallskinne i topp og bunn av tekstil. Her velges ønsket farge.

+ 10%
kr 0,00
In stock
SKU
MotionBlinds CL Lux
  • Beregnet sendingsdato: 2024-06-18

MotionBlinds Plissegardin Trådløs CL Skjermende eller Lystett dobbel tekstil

MotionBlinds Plissegardin Trådløs CL Skjermende eller Lystett dobbel tekstil er den ultimate løsningen for å skape en stilfull og funksjonell innredning i hjemmet ditt. Denne trådløse plissegardinen leveres med en unik dobbel tekstil som gir deg muligheten til å justere skjerming og lysinnslipp etter dine behov. Med sin Motionblind motor kan du enkelt styre gardinet via Android eller IOS-enheter. Den er ideell for stue, kjøkken, bad og balkong/vinterhage. Gardinen leveres med monteringsanimering og mål- og monteringsveiledning for en enkel installasjon. Skap en perfekt atmosfære med MotionBlinds Plissegardin!

MotionBlinds Plissegardin Trådløs CL Skjermende eller Lystett dobbel tekstil er den ultimate løsningen for å skape en stilfull og funksjonell innredning i hjemmet ditt. Med sin innovative design og avanserte funksjonalitet, vil dette plissegardinet gi deg full kontroll over lysinnslipp og skjerming.

Med sine to modeller kan MotionBlinds Plissegardin tilpasses etter dine behov. Enten du ønsker tekstilet fast i topp for enklere betjening, eller du foretrekker å senke tekstilen fra topp for å oppnå forskjellige nivåer av lyskontroll, har vi den perfekte løsningen for deg.

En av de mest imponerende egenskapene til MotionBlinds Plissegardin er dens brukervennlighet og bekvemmelighet. Den leveres med en spesialdesignet Motionblind motor som er kompatibel med både Android og iOS-enheter. Du kan styre gardinet via en praktisk app og enkelt justere det etter dine preferanser. I tillegg er MotionBlind Eve-motoren kompatibel med det revolusjonerende smarthussystemet Matter, slik at du kan integrere plissegardinet i ditt eksisterende smarthusmiljø.

Nå over til de viktigste funksjonene til MotionBlinds Plissegardin:

1. Eksklusiv dobbel tekstil: Dette plissegardinet leveres med en unik dobbel tekstil som gir deg muligheten til å skape forskjellige nivåer av skjerming og lysinnslipp. Du kan enkelt justere gardinet for å tilpasse det etter behovene dine.

2. Praktisk betjening: MotionBlinds Plissegardin betjenes enkelt med motor. Du kan justere gardinet til ønsket posisjon ved å bruke fjernkontroll (Tillegg) eller app på telefonen, noe som gir deg full kontroll over lysinnslipp og skjerming.

3. Holdbar konstruksjon: Dette plissegardinet er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet, noe som sikrer langvarig bruk og minimal slitasje. Det er designet for å tåle daglig bruk og er ideelt for både private hjem og offentlige rom.

4. Enkel montering: MotionBlinds Plissegardin monterings video finner dere her på produktet eller under valg veiledning. Monteringsvideoen viser nøyaktig hvordan du skal montere gardinet på en enkel og effektiv måte. Du trenger ikke å være en ekspert for å montere dette plissegardinet på egen hånd.

5. Tilpasningsmuligheter: MotionBlinds Plissegardin kan tilpasses etter dine spesifikke mål og preferanser. Du kan velge mellom et bredt spekter av lengder og bredder, slik at du kan finne den perfekte størrelsen som passer til dine vinduer.

6. Ingen ekstra kostnad for tilkobling av motor. Moterer er batteridrevet og har lang holdbarhet. Lades enkelt med feks. mobil telefon lader som har USB c kontakt.

Oppsummering:

MotionBlinds Plissegardin Trådløs CL Skjermende eller Lystett dobbel tekstil er den ideelle løsningen for å skape en stilfull og funksjonell innredning i hjemmet ditt. Med sin innovative design, brukervennlighet og unike doble tekstil, vil dette plissegardinet gi deg full kontroll over lysinnslipp og skjerming. Monteringsvideoen og tilpasningsmulighetene gjør det enkelt å installere og tilpasse gardinet etter dine behov. Ikke gå glipp av muligheten til å forvandle hjemmet ditt med MotionBlinds Plissegardin!

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 486 800,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 250,00
Min Bredde Cm 60,00
Max Bredde Cm 250,00
Measurement

Plissegardiner:

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Trykk her for å komme til video for måltaking.

Montering

Trykk her for å komme til monterings videoer.

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss