SALG på flere produkter. Benytt sjansen, gjør gode kjøp nå!
Kr 213,00
Hvordan måler jeg?

Plissegardin Absolute Cordlock, snorbetjent

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Skriv in millimeter med komma

Min: 20, Max: 250cm Min: 20, Max: 250

Millimeter skrives inn med komma

Min: 20, Max: 300cm Min: 20, Max: 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Her velges modell. Tekstil fast i topp eller modell hvor tekstil kan senkes fra topp, Up & Down. NB! Når tekstil senkes fra topp på modell Up & Down kommer tråder til syne. Ca. 30 cm mellom hver tråd.

+ 20%

Valg av betjeningsside gjelder kun modell E10

Mer informasjon?

Her velger du hvilken farge du ønsker på aluminium profiler.

Profil er metallskinne i topp og bunn av tekstil. Her velger dere ønsket farge.

kr 0,00
In stock
SKU
PLC20-E
  • 21

  • Leveringstid 10-18 arbeidsdager

  • Beregnet sendingsdato: 2024-08-12

Plissegardin Absolute Eksklusiv. Cordlock. Snorbetjent.

Plissegardin Absolute Cordlock er en eksklusiv og praktisk plissegardin for større vinduer i hjemmet ditt. Denne snorbetjente plissegardinen er tilgjengelig i et bredt utvalg tekstiler, slik at du kan velge den som passer best til din innredningsstil.  Hvis du vil unngå synlige tråder, kan du bestille den med dobble tekstiler. Modellen kan også leveres i en praktisk up and down-design, som gir mulighet for senking av tekstilen fra toppen. Vær oppmerksom på at up and down-modellen kan ha synlige tråder når tekstilen senkes fra toppen.

Denne plissegardinen er ideell for store vinduer og kan leveres i en bredde opp til 250 cm. Den er enkel å betjene med snor på valgfri side (gjelder ikke up & down). Bestill din Absolute Cordlock plissegardin i dag og oppgrader vindusdekorasjonen din til et nytt nivå av stil og funksjonalitet.

Velg mellom Singel tekstil eller Eksklusive dobble tekstiler.

NB! Up and down modellen har synlige tråder når tekstil senkes fra topp. Betjenes med en snor på hver side.

Fast i topp modell betjenes med snor på valgfri side

OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Modell E10 - Fast i topp: Klikk her for monteringsanvisning i PDF

Modell E20 - Up and Down: Klikk her for monteringsanvisning i PDF

Monterings videoer, Montering

 

Plissegardin Absolute Cordlock er en eksklusiv og praktisk plissegardin for større vinduer i hjemmet ditt. Denne snorbetjente plissegardinen er tilgjengelig i et bredt utvalg tekstiler, slik at du kan velge den som passer best til din innredningsstil. Hvis du vil unngå synlige tråder, kan du bestille den med doble tekstiler. Modellen kan også leveres i en praktisk up and down-design, som gir mulighet for senking av tekstilen fra toppen. Vær oppmerksom på at up and down-modellen får synlige tråder når tekstilen senkes fra toppen.

Denne plissegardinen er ideell for store vinduer og kan leveres i en bredde opp til 250 cm. Den er enkel å betjene med snor på valgfri side (gjelder ikke up & down). Bestill din Absolute Cordlock plissegardin i dag og oppgrader vindusdekorasjonen din til et nytt nivå av stil og funksjonalitet. Velg mellom Singel tekstil eller Eksklusive dobble tekstiler. Up & Down (opp - ned plisse) Betjenes med en snor på hver side. Fast i topp modell betjenes med snor på valgfri side  Modell E10 - Fast i topp.

Absolute Cordlock plissegardin fritthengende modell. Betjenes med snor på valgfri side. Unngå synlige tråder, bestill med dobbel tekstil. Her med eksklusiv halv transparent dobbel tekstil (honeycomb) Absolute Cordlock Plissegardin up and down. Betjenes med snor på hver side Her med eksklusiv halv transparent dobbel tekstil.

Modellen kan leveres i bredde opp til 250 cm. Den har tre horisontale profiler hvor topp profil festes oppe med tak bøyle og står fast. Midtre og nedre profil har snorbetjening, en på hver side. Når midtre profil senkes fra topp kommer det til syne tynne tråder mellom topp profil og midtre profil. Antall tråder varierer ut fra bredde på plisse. Avstand og antall tråder beregnes ut fra total bredde. Snitt avstand med dobbel tekstil 30 cm.

Absolute Cordlock plissegardin fritthengende er en modell som nesten kan brukes på alle typer montering og vinduer.

Plissegardin Absolute Cordlock med dobbel tekstil og snorbetjening for store vinduer er designet for å imøtekomme dine behov for både stil og funksjon.

OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

MONTERING: Montering

Hvordan ta mål. Se Måle og monterings veiledning

 
Måle og monterings veiledning
Product Video 829484130
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 213,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 20,00
Max Bredde Cm 220,00
Measurement

Plissegardiner:

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

NB! Denne modellen trenger minimum 12mm dybde. Den monteres med brakett som har mål 29 x 20mm med slissespor for skrue i topp.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Montering

Kontakt oss