Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 970,00
Hvordan måler jeg?

Plissegardin Absolute Trådløs.

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Skriv in millimeter med kommatecken

Min: 60, Max: 250cm Min: 60, Max: 250
Min Bredde = 60, Max Bredde = 250

Millimeter skrivs in med komma

Min: 30, Max: 250cm Min: 30, Max: 250
Min Høyde = 30, Max Høyde = 250
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Velg mellom modell som har tekstil fast i topp eller, modell hvor tekstil pakke kan senkes fra topp.

+ 45%

Profil er metallskinne i topp og bunn av tekstil. Her velger dere ønsket farge.

+ 10%
+ 10%

Velg mellom takbrakett eller veggbrakett. Trådbrakett er standard. Veggbrakett brukes kun om plisse ønskes montert på vindu eller dørblad, vertikal innfesting.

kr 0,00
In stock
SKU
CL
  • Leveringstid 10-18 arbeidsdager

  • 21

  • Beregnet sendingsdato: 2024-07-03

Plissegardin Absolut Eksklusiv, TRÅDLØS. Meget barnesikker.

Den trådløse Plissegardin Absolut Eksklusiv er enestående barnesikker og en perfekt tilføyelse til ethvert hjem og hage. Dette eksklusive produktet er enkel å montere, fritthengende og har en universal brakett som kan festes vertikalt eller horisontalt. Med de dobble tekstilen kan du justere lysinnslippet etter ønske, og den optimale minste monteringsdybden på 3 cm gjør den allsidig og praktisk. Betjeningen er enkel med håndtak, og denne plissegardinen er også kompatibel med MOTIONBLIND (smarthus) systemet for ekstra brukervennlighet. Oppgrader ditt hjem med stil og funksjonalitet med denne eksklusive trådløse plissegardinen.

  • Trådløs plissegardin, den mest barnesikre modell på markedet.
  • Fritthengende og meget enkel å montere. Universal brakett festes i vertikal eller horisontal flate, klikk på topp profil og den er klar til bruk.
  • Dette er en meget pen og eksklusiv plissegardin som inngår i Absolute produktserie og kan leveres med MOTIONBLIND (smarthus) system.
  • Singel eller eksklusive dobble tekstiler. 

NB! Absolutt minste monterings-dybde er 3 cm. VI anbefaler minimum 4 cm.

Topp profil er 5,8cm bred.

Tekstil profiler er 2,5cm bred.   

Tråd i spolesystemet leveres kun med hvit farge. 

Betjening:         

Håndtak for manuell betjening.

klikk her for samme modell med batterimotor

OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Klikk her for monteringsanvisning modell C20 i PDF

Klikk her for monteringsanvisning modell C10 i PDF

Trådløse plisségardiner - Et veldig unikt tillegg til ditt hjem og hage

Trådløs Plissegardin Absolut Eksklusiv er et fantastisk tillegg til ethvert hjem og hage. Denne plissémodellen er utrolig praktisk og enkel å bruke, samtidig som den er ekstremt sikker for barn. Med den nyeste teknologien innen trådløs styring, kan du enkelt justere gardinens høyde og skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt.

En av de største fordelene med denne trådløse plissegardinen er dens barnesikre funksjoner. Modellen er fritthengende, noe som eliminerer risikoen for at barnet ditt kan vikle seg inn i snorer eller tråder. Dette gir deg trygghet og ro i sjelen, samtidig som du kan nyte det elegante og eksklusive designet.

Denne plissegardinen er også utrolig enkel å montere. Den har en universal brakett som kan festes både vertikalt og horisontalt, og du trenger bare å klikke på topprofilen for å gjøre den klar til bruk. Det er ingen behov for kompliserte installasjonsprosesser eller ekstra verktøy. Du kan få den opp og hengende på kort tid.

De eksklusive doble tekstilene gjør at det kan velges mellom skjerming til mest mulig lysstopp. Samtidig gir den deg også privatliv ved å skjerme mot innsyn. Tekstilprofilen på 2,5 cm gir et elegant og stilrent utseende, som vil passe perfekt inn i ethvert interiør.

Med den optimale monteringsdybden på 3 cm er denne plissegardinen et praktisk valg for alle typer vinduer. Uansett hvilken monteringsmetode du velger, vil denne plissegardinen være den perfekte løsningen for å skape en elegant og funksjonell atmosfære i hjemmet ditt.

Den trådløse Plissegardin Absolut Eksklusiv er enestående barnesikker og en perfekt tilføyelse til ethvert hjem og hage. Med enkel betjening, praktisk montering og stilrent design, vil denne plissegardinen være det ideelle valget for deg som ønsker både funksjonalitet og estetikk i hjemmet ditt. Oppgrader ditt hjem med stil og funksjonalitet med denne eksklusive trådløse plissegardinen.

Denne trådløse plissegardinen er også svært allsidig. Den kan leveres med MOTIONBLIND (smarthus) systemet, noe som gir deg ekstra brukervennlighet og fleksibilitet. Du kan enkelt styre gardinens bevegelser og optimalisere lysinnslippet i rommet ditt.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 970,00
Min Lengde Cm 30,00
Max Lengde Cm 250,00
Min Bredde Cm 60,00
Max Bredde Cm 250,00
Measurement

Plissegardiner:

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

NB! Denne modellen trenger minimum 12mm dybde. Den monteres med brakett som har mål 29 x 20mm med slissespor for skrue i topp.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Trykk her for å komme til monterings videoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss