Skrevet av:Visor AS
Sales manager - Visor AS
Del:

Motionblinds og Eve Systems presenterer revolusjonerende Adaptive Shading

Motionblinds, i samarbeid med smarthuseksperten Eve Systems, presenterer stolt en banebrytende innovasjon som vil endre landskapet for smarthussystemer – Adaptive solskjerming. Denne revolusjonerende funksjonen integreres sømløst med Motionblinds-motorer og bruker hyperlokale data til å synkronisere gardiner med solens bevegelser. Dette gir en enestående opplevelse med perfekt belysning og energibesparelser.

Rullegardin Motionblinds

Former bærekraftig livsførsel

I kjølvannet av COP28 holdt i Dubai på slutten av forrige år, hvor over 100 land lovet å øke energieffektiviteten med 50 prosent innen 2030, har søkelyset på bærekraftig livsførsel aldri vært sterkere. Eve anerkjenner den avgjørende rollen smarte persienner og gardiner spiller i å fremme energieffektivitet i bygninger og hjem, og introduserte den prisbelønte Adaptive Shading-funksjonen. Denne innovasjonen samsvarer sømløst med den globale forpliktelsen til å redusere energiforbruket og understreker det betydelige bidraget smart solskjerming kan gi til en mer bærekraftig fremtid.

Prisbelønnet innovasjon

Adaptive Shading-funksjonen til Motionblinds med Eve-teknologi vant den prestisjetunge innovasjonsprisen i kategorien "Bygningsautomasjon" på R+T 2024-arrangementet i Stuttgart. Denne utmerkelsen anerkjenner den banebrytende effekten av Adaptive Shading-teknologien for å omdefinere smarte solskjermings produkter.

Hvordan Adaptive Shading fungerer

Adaptive Shading-funksjonen er et bevis på intelligent design og brukervennlig betjening. Gjennom hyperlokal programmering i Eve-appen for iOS, skjermer smarte skjermingsprodukter automatisk rom basert på solens posisjon, noe som forbedrer komforten og energieffektiviteten i boarealet ditt. Brukere kan enkelt aktivere og konfigurere Adaptive Shading for å nyte en dynamisk, automatisert opplevelse med solskjermingen.

Spesielle tekniske funksjoner og innovasjoner

  • Hyperlokal programmering basert på data om plassering og vindusretning.
  • Brukervennlig oppsett ved å plassere smarttelefonen mot vinduet.
  • Fullt automatisk drift – ingen manuell inngripen nødvendig.
  • Dynamisk skjerming av rom basert på solens posisjon for et optimalt inneklima.
  • Betydelig bidrag til energieffektivitet i smarthjem.
  • Løfter automatisert kontroll av solskjermingen for en helhetlig smarthusopplevelse.

https://player.vimeo.com/video/910018731Nyt solen med Adaptive Shading

Opplev fremtiden for smarthussystemer med Adaptive Shading, en funksjon fra Motionblinds med Eve-teknologi. Den justerer seg sømløst til solens bevegelser basert på din plassering og vindusretning. Det er på tide å omfavne den perfekte balansen mellom naturlig lys og energieffektivitet hele dagen. Velkommen til smarthussystemer, velkommen til fremtiden.

Vi i Visor AS kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine vinduer.

Er du usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Ring oss på telefon: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chat: Hverdager 09:00 – 15:00

E-post: kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må gjøres på forhånd)