Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 1175,00
Hvordan måler jeg?

Se produkt detaljer for tips om bredde og høyde

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Bredde er utspent tekstil før eventuelle rynker / folder.

Min: 60, Max: 280cm Min: 60, Max: 280
Min Bredde = 60, Max Bredde = 280

Min: 40, Max: 300cm Min: 40, Max: 300
Min Høyde = 40, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.

Her velges ønsket utførelse. NB! Velges maljer oppgis høyde fra topp malje.

+ kr 565,00
+ kr 847,00
Se alle
+ kr 890,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
Se færre
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Se alle
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Se færre
kr 0,00
In stock
SKU
BO-Uni
  • 0
  • Beregnet sendingsdato: 2024-07-04

Blackout Velour gardiner

En lystett glatt myk velour gardin.

Blackout Velour gardiner er en lystett glatt og myk velour gardin som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og elegant stil. Denne tekstilen har en jevn forside, og kan tilpasses i ulike størrelser og konfeksjon etter dine ønsker. Velour gardinene er tilgjengelige i flere farger og du kan velge mellom ulike opphengstyper for å skape den perfekte rynkede effekten. Enten du velger enkle folder, doble folder, blyantfold, bølger eller maljer, kan du være sikker på at disse gardinene vil gi ethvert rom en sofistikert og elegant atmosfære. Velour tekstilen er av høyeste kvalitet og vil gi deg en enestående mykhet og komfort. Disse gardinene er holdbare og vil forbli like vakre i lang tid fremover. Opplev den ultimate kombinasjonen av eleganse og komfort med våre luksuriøse Blackout Velour gardiner.

Denne tekstilen har en noe glattere forside. Tekstil leveres opp til 280 cm bredde. 

Her kan velges mellom flere tekstiler og farger.

Du kan også velge type oppheng, hvordan de ønskes rynket / foldet.

  • Standard Rynkebånd med nålkrok. Avstand mellom nålkrok er ca 8cm. Tetthet på folder justeres selv.
  • Flex 1. Enkle folder, 1 : 1,7. Designet for montering på de fleste tilgjengelige skinner for gardiner. 

  • Flex 2. Doble folder 1 : 2,0. Den har dobbel flex type festemidler.Beregnet for montering på de fleste tilgjengelige skinner for gardiner. 

  • Wave 1 : 2. Rynkebånd som lager jevne bølger. Dybde 16cm. Dette er den mest populære løsning.

  • Maljer 1 : 1,2, Ø 40mm. Maks bredde 160cm

  • Bredde du legger inn er uten rynker / folder. Ut fra valgt utførelse ser du hvor mye dette reduserer bredden.

Checkout Our Blackout Velor Curtain for Unparalleled Comfort & Lasting Sophistication

Oppdag luksusen og mykheten til vår eksklusive Blackout Velour gardin - en lystett, glatt og myk gardin laget av høykvalitets velour tekstil. Vår gardin er et perfekt tillegg til ethvert hjem, og vil gi deg den ultimate følelsen av komfort og eleganse.

Vårt Blackout Velour gardin er produsert med omhu og bruker kun førsteklasses materialer for å sikre en uovertruffen mykhet og taktilitet. Den luksuriøse velour tekstilen gir et sofistikert og elegant utseende, og kan enkelt tilpasses til ethvert interiørdesign. Enten det er i stuen, kjøkkenet, soverommet, badet eller på balkongen, vil vår gardin heve atmosfæren i ethvert rom.

Ikke bare er vår Blackout Velour gardin estetisk tiltalende, men den er også utrolig holdbar. Vi har investert tid og ressurser i å levere gardiner av høyeste kvalitet, slik at de vil forbli like vakre og komfortable i lang tid fremover. Dette gjør vår gardin til en langsiktig investering for de som setter pris på det beste innen tekstiler.

Vår Blackout Velour gardin har flere nøkkelfunksjoner som gjør den til et populært valg blant våre kunder. Først og fremst er den lystett, noe som betyr at den blokkerer sollys og gir deg muligheten til å kontrollere lysinnslippet i rommet. Dette gjør den ideell for de som ønsker å skape et behagelig mørkt miljø til enhver tid på dagen.

Gardinen kommer i en standard bredde på opp til 280 cm, men vil tilpasses etter ønsket konfeksjon. Du kan velge mellom flere tekstiler og farger for å matche din personlige stil og innredning. I tillegg kan du også velge mellom ulike typer oppheng, som enkle folder, doble folder, blyantfold, wave eller maljer. Dette gir deg muligheten til å skape akkurat den looken du ønsker.

Opplev den uovertrufne kvaliteten og skjønnheten til vår Blackout Velour gardin - en gardin som vil gi deg en luksuriøs følelse av komfort og eleganse. Legg til dette elegante og funksjonelle produktet i ditt hjem i dag!

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 1 175,00
Min Lengde Cm 40,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 60,00
Max Bredde Cm 280,00
Measurement
Hvilken bredde på gardiner bør du velge?
Bestem bredden som gardinen skal dekke og legg ønsket mengde rynking avhengig av hvor intensiv gardinen skal være. Skal gardin henges opp inne i nisje / foring vil bredde på åpning avgjøre. Ønskes gardin montert utenpå åpning kan en som standard legge til 20% på bredden eller minimum 10 cm på hver side. Har du skinne eller gardin oppheng ferdig montert vil det være bredden på denne som avgjør.
Valg av type rynker vil også være avgjørende, fra standard rynkebånd hvor du bestemmer selv rynke mengde til de valg hvor enkle eller doble folder er faste. Vi oppgir standard reduksjon på bredde ut fra valg hvor doble folder og wave reduserer mest med 1:2, (halverer bredde).
Hvilken lengde på gardiner bør du velge til interiøret ditt?
Et av de viktigste kriteriene ved valg av gardiner til interiøret er om de skal være lange eller korte. Den første varianten vil fungere spesielt godt i romslige rom der husstandsmedlemmer mangler hygge. De vil også se bra ut i interiører med lavt tak, fordi gulvlange gardiner vil visuelt øke høyde på rommet. Når velge en kort gardinvariant? Det viser seg at en kort gardin vil fungere spesielt godt på kjøkkenet, hvor en lang ville være helt upraktisk. Versjoner som når opp til vinduskarmen er også verdt å plassere på et barnerom slik at en unngår å ta tak i tekstil mest mulig.
Hvis du planlegger å henge gardinen med justerbar nål krok eller nål krok fast i rynkebånd, mål høyden på gardinen fra topp oppheng (ikke maljer) og ned til ønsket høyde, til gulvet eller vinduskarmen. Hvis du planlegger å henge gardinen på kroker eller justerbar nål krok oppgir du full høyde. Vi monterer som standard nål krok 2cm ned fra topp av tekstil ved valg av standard rynkebånd. For løsning i topp med justerbar nål krok settes denne i topp og du kan justere ønsket høyde ved opphenging av gardinen.
Velges oppheng med maljer oppgis høyde fra topp av gardinstang som da blir topp av malje. Hvis du vil at gardinen skal ligge på gulvet, legg til ca. 20 cm i høyden.
Rengjøring av gardiner
Selv om de fleste tekstiler vi tilbyr er motstandsdyktige mot mekaniske skader, må de tas godt vare på slik at de tjener deg så lenge som mulig. Hvis du oppdager en flekk eller annet smuss, prøv å rengjøre materialet så snart som mulig. Ikke bruk sterke vaskemidler som kan falme stoffet. For å rengjøre gardinen må du alltid gni den forsiktig med en myk klut. Det er verdt å børste det med en myk børste fra tid til annen for å fjerne støv eller annet overfladisk smuss. Hvis du trenger å vaske gardinen, velg dampstryking. Unngå å bruke strykejern, da det kan etterlate skjemmende deformasjoner hvis temperaturen er for høy. Har du flere spørsmål? Skriv til oss så hjelper vi deg garantert både med bestilling av gardin og med rengjøring!

Kontakt oss