Benytt sjansen! ALLE PRODUKTER PÅ SALG, OPP TIL -50% RABATT!. Avsluttes midnatt 30.11.2023

Solskjerming til soverommet

Det kan være vanskelig å sove når sola eller gatelysene lyser opp rommet. De fleste av oss må ha det helt mørkt på soverommet for å få en god nattesøvn. Heldigvis finnes det et rikelig utvalg av løsninger innen solskjerming beregnet for soverom! 


Hvordan mørklegge soverommet? 

Med lystett tekstil får du 100% solskjerming. Hvis du i tillegg går for en måltilpasset rullegardin eller plissegardin, vil du få dekket hele vinduet, noe som vil gi den beste mørkleggingen på soverommet. 


Vi i Visor tilpasser solskjermingsløsningen etter dine mål, sånn at du får best mulig resultat. For å regulere sollyset har vi laget en liste med anbefalte produkter.

 

Rullegardiner

Rullegardiner er en populær løsning for solskjerming på soverommet. Hos oss finner du et utvalg av lystette rullegardiner i forskjellige farger og størrelser for å mørklegge soverommet både på dag og natt. Våre rullegardiner kan styres med håndtak, snor eller motor. 

 

Se vårt utvalg av rullegardiner her 

 

Plissegardiner

Plissegardiner gir deg muligheten til å velge hvor mye dagslys du ønsker å slippe inn på soverommet på samme måte som rullegardiner. Men her får du også fleksibiliteten til å velge opp og ned funksjon, også kalt svevende plissegardin, som festes i alle fire hjørner. Dette er ekstra gunstig når du for eksempel skal skifte klær og ønsker å få noe lys inn, men sperre for innsyn. 


Våre plissegardiner kommer i ulike farger og uttrykk, slik at du kan finne en løsning som passer til din personlige stil. De kan styres med håndtak, snor eller motor. 

 

Se vårt utvalg av plissegardiner her

 

Velourgardiner

For deg som er glad i løse gardiner, kan en velourgardin være en løsning for å mørklegge rommet. Velourgardiner gir en eksklusiv vibe i rommet, og vil både myke opp rommet, sperre for innsyn og lys.

Se vårt utvalg av velourgardiner her

 

Vi hjelper deg å velge solskjerming til soverommet! 

Vi har forståelse for at det kan være vanskelig å ta en avgjørelse når du skal velge rett solskjerming for soverommet. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg frem til rett løsning for dine behov!

 

Kontakt oss her for spørsmål

Kontakt oss