Skrevet av:Visor AS
Sales manager - Visor AS
Del:

Visor AS: Kvalitet Trenger Ikke Å Koste Dyrt

I en verden hvor rykter og feilinformasjon kan spre seg raskt, står Visor AS fast i sin forpliktelse til å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser. Nylig har det kommet til vårt øre at noen hevder at vi leverer plissegardiner med plastprofiler. Vi vil være klare på dette: det er helt feil. Hos Visor AS legger vi stor vekt på kvalitet i hvert trinn av produksjonen, og våre aluminiumsprofiler gjennomgår strenge kvalitetstester for å sikre langvarig ytelse og holdbarhet.

I dag vil vi gjerne dele vår historie og vår forpliktelse til å levere plissegardiner av høy kvalitet til priser som er overkommelige for alle. Hos Visor AS tror vi på at kvalitet ikke trenger å koste mye, og vi er fast bestemt på å vise dette gjennom våre produkter og vår service.

Les videre for å oppdage hva som gjør Visor AS til det opplagte valget når det gjelder plissegardiner, og hvorfor våre produkter skiller seg ut fra mengden.

Markedets Beste Priser på Plissegardiner - Hva er Hemmeligheten

Å finne den perfekte balansen mellom kvalitet og pris når det gjelder innredning kan være en utfordrende oppgave. Heldigvis har Visor AS gjort det til sitt oppdrag å gjøre dette valget enkelt når det gjelder plissegardiner. Men hva er det som gjør at deres plissegardiner skiller seg ut og tilbyr markedets beste priser? La oss ta en nærmere titt på noen av de avgjørende faktorene som gjør Visor AS til et førsteklasses valg.

Plissegardin opp og ned
Plissegardin magnet lukking

**Ingen Mellomledd, Kun Kvalitet**

Visor AS tar stolthet i å tilby plissegardiner uten mellomledd. Hvordan oppnår de dette? Jo, det er fordi de lager de fleste av produktene sine selv. Dette eliminerer unødvendige kostnader og gjør det mulig for dem å tilby konkurransedyktige priser direkte til kundene. Ved å kutte ut mellomleddene sikrer Visor AS at kundene får den beste prisen uten å måtte gå på akkord med kvaliteten.

**Kvalitet i Hver Del**

Visor AS går ikke på kompromiss med kvaliteten. De velger nøye ut sine del-leverandører for å sikre at hver eneste del av plissegardinene deres oppfyller de høyeste standardene. Dette betyr at kundene kan være trygge på at de får et produkt som ikke bare er rimelig, men også pålitelig og slitesterkt.

Plissegardin dobbel tekstil
Plissegardin doble tekstiler

**Kvalitetstestede Aluminiumsprofiler**

Alle modellene fra Visor AS kommer med kvalitetstestede aluminiumsprofiler. Dette sikrer ikke bare en solid konstruksjon, men også en jevn og pålitelig drift. Kundene kan være sikre på at plissegardinene deres vil holde seg i topp stand gjennom årene, uten behov for hyppig vedlikehold eller utskiftning.

**Premium Kvalitet til Rimelige Priser**

Visor AS tilbyr premium modeller som er satt sammen av høykvalitetsdeler. Disse modellene er utformet for å møte de mest krevende behovene til kundene, samtidig som de opprettholder den konkurransedyktige prisen som Visor AS er kjent for. En spesiell funksjon ved disse premium-modellene er muligheten til å betjene dem opp og ned uten at de blir som en vifte. Dette sikrer en jevn og presis justering som gir både funksjonalitet og estetisk appell.

**Egne Doble Tekstiler - Uovertruffen Kvalitet**

Visor AS skiller seg også ut med sine egne doble tekstiler, kjent som Honeycomb. Disse tekstilene er ikke bare de billigste, men de tilbyr også en overlegen kvalitet sammenlignet med konkurrenter. Sammenlignet med andre merker, som for eksempel AD, er Visor AS sine tekstiler mer silkeaktige og behagelige å ta på. Dette gir ikke bare et mer luksuriøst utseende, men også en bedre brukeropplevelse.

I sum, Visor AS sine plissegardiner skiller seg ut på markedet med sin uslåelige kombinasjon av høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Med fokus på å eliminere mellomledd, velge de beste del-leverandørene, og tilby unike funksjoner og egne tekstiler, gir Visor AS kundene enestående verdi for pengene. Så hvis du leter etter plissegardiner som gir deg den perfekte blandingen av kvalitet og pris, trenger du ikke lete lenger enn Visor AS.

Er du usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Ring oss på telefon: 401 27 600. Hverdager 08:00 – 15:30

Chat: Hverdager 09:00 – 15:00

E-post: kundeservice@visor.no

Besøksadresse: Østre Akersvei 24 B. 0581 Oslo (avtale må gjøres på forhånd)