Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 651,00
Hvordan måler jeg?

Se produkt detaljer for tips om bredde og høyde

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 140, Max: 140cm Min: 140, Max: 140
Min Bredde = 140, Max Bredde = 140

Bredde legges inn som utspent tekstil før ønsket folder.

Min: 40, Max: 300cm Min: 40, Max: 300
Min Høyde = 40, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.

Her velges ønsket utførelse. NB! Ved valg av maljer oppgis høyde til topp malje.

+ kr 565,00
+ kr 847,00
Se alle
+ kr 890,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
+ kr 973,00
Se færre
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
Bestill prøve
kr 0,00
In stock
SKU
Malaga
  • 0
  • Beregnet sendingsdato: 2024-07-04

Malaga mønstret gardiner

En glatt myk velour gardin.

Myk soft forside med glatt bakside.

Du kan også velge type oppheng, hvordan de ønskes rynket / foldet.

  • Standard Rynkebånd med nålkrok. Avstand mellom nålkrok er ca 8cm. Tetthet på folder justeres selv.
  • Flex 1. Enkle folder, 1 : 1,7. Designet for montering på de fleste tilgjengelige skinner for gardiner. 

  • Flex 2. Doble folder 1 : 2,0. Den har dobbel flex type festemidler.Beregnet for montering på de fleste tilgjengelige skinner for gardiner. 

  • Wave 1 : 2. Rynkebånd som lager jevne bølger. Dybde 16cm. Dette er den mest populære løsning.

  • Maljer 1 : 1,2, Ø 40mm. Maks bredde 160cm

  • Bredde du legger inn er uten rynker / folder. Ut fra valgt utførelse ser du hvor mye dette reduserer bredden.

Oppdag luksusen og mykheten til vår eksklusive Velour Tekstilkolleksjon! Våre velour gardiner er laget av høykvalitets materiale som gjennomgår nøye utvalg og bearbeiding for å tilby deg den ultimate følelsen av komfort og eleganse.

Velour tekstil er selve essensen av luksus og komfort, og vår kolleksjon tar det til neste nivå. Vår velour er produsert med omhu og omtanke, og vi bruker kun førsteklasses materiale for å sikre en uovertruffen mykhet og taktilitet.

Velour tekstilens rike og dype farger gir et sofistikert og elegant utseende, og den kan enkelt tilpasses til ethvert interiørdesign. Enten det er som en stilig pyntepute på sofaen, en elegant løper på spisebordet eller et dekadent sengeteppe, vil våre velour produkter heve atmosfæren i ethvert rom.

Ikke bare er vår velour tekstil estetisk tiltalende, men den er også utrolig holdbar. Vi har investert tid og ressurser i å levere velourtekstiler av høyeste kvalitet, slik at de vil forbli like vakre og komfortable i lang tid fremover. Dette gjør den til en langsiktig investering for de som setter pris på det beste innen tekstiler.

Velour tekstilene våre er allsidige og kan brukes i ulike sammenhenger, enten det er for hjemmeinnredning, hotellmiljøer eller luksuriøse spa. De er også flotte gaver til dine kjære, som vil verdsette den ekstravagante følelsen av å bli omringet av mykhet og eleganse.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 651,00
Min Lengde Cm 40,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 140,00
Max Bredde Cm 140,00
Measurement
Hvilken bredde på gardiner bør du velge?
Bestem bredden som gardinen skal dekke og legg ønsket mengde rynking avhengig av hvor intensiv gardinen skal være. Skal gardin henges opp inne i nisje / foring vil bredde på åpning avgjøre. Ønskes gardin montert utenpå åpning kan en som standard legge til 20% på bredden eller minimum 10 cm på hver side. Har du skinne eller gardin oppheng ferdig montert vil det være bredden på denne som avgjør.
Valg av type rynker vil også være avgjørende, fra standard rynkebånd hvor du bestemmer selv rynke mengde til de valg hvor enkle eller doble folder er faste. Vi oppgir standard reduksjon på bredde ut fra valg hvor doble folder og wave reduserer mest med 1:2, (halverer bredde).
Hvilken lengde på gardiner bør du velge til interiøret ditt?
Et av de viktigste kriteriene ved valg av gardiner til interiøret er om de skal være lange eller korte. Den første varianten vil fungere spesielt godt i romslige rom der husstandsmedlemmer mangler hygge. De vil også se bra ut i interiører med lavt tak, fordi gulvlange gardiner vil visuelt øke høyde på rommet. Når velge en kort gardinvariant? Det viser seg at en kort gardin vil fungere spesielt godt på kjøkkenet, hvor en lang ville være helt upraktisk. Versjoner som når opp til vinduskarmen er også verdt å plassere på et barnerom slik at en unngår å ta tak i tekstil mest mulig.
Hvis du planlegger å henge gardinen med justerbar nål krok eller nål krok fast i rynkebånd, mål høyden på gardinen fra topp oppheng (ikke maljer) og ned til ønsket høyde, til gulvet eller vinduskarmen. Hvis du planlegger å henge gardinen på kroker eller justerbar nål krok oppgir du full høyde. Vi monterer som standard nål krok 2cm ned fra topp av tekstil ved valg av standard rynkebånd. For løsning i topp med justerbar nål krok settes denne i topp og du kan justere ønsket høyde ved opphenging av gardinen.
Velges oppheng med maljer oppgis høyde fra topp av gardinstang som da blir topp av malje. Hvis du vil at gardinen skal ligge på gulvet, legg til ca. 20 cm i høyden.
Rengjøring av gardiner
Selv om de fleste tekstiler vi tilbyr er motstandsdyktige mot mekaniske skader, må de tas godt vare på slik at de tjener deg så lenge som mulig. Hvis du oppdager en flekk eller annet smuss, prøv å rengjøre materialet så snart som mulig. Ikke bruk sterke vaskemidler som kan falme stoffet. For å rengjøre gardinen må du alltid gni den forsiktig med en myk klut. Det er verdt å børste det med en myk børste fra tid til annen for å fjerne støv eller annet overfladisk smuss. Hvis du trenger å vaske gardinen, velg dampstryking. Unngå å bruke strykejern, da det kan etterlate skjemmende deformasjoner hvis temperaturen er for høy. Har du flere spørsmål? Skriv til oss så hjelper vi deg garantert både med bestilling av gardin og med rengjøring!

Kontakt oss