NÅ, alle modeller plissegardin på SALG!
Kr 31,00
Hvordan måler jeg?

Lamell tekstil.

Som mål oppgis her ønsket høyde på selve lamellen

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Skriv inn ønsket bredde på lamell, 8,9 eller 12,7cm

Min: 89, Max: 127cm Min: 89, Max: 127
Min Bredde = 89, Max Bredde = 127

Skriv inn ønsket høyde på lamell. Her legges det inn høyde på selve lamellen.

Min: 50, Max: 300cm Min: 50, Max: 300
Min Høyde = 50, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

For dette produktet finner du to grupper tekstiler. 

  • Lystett tekstil. Her finner du 100% lystett tekstil som vil gi en mørkleggende effekt. Hvor stor mørklegging avhenger av hvor lamellgardinen monteres. Lamellgardin har en åpning mellom profil og topp tekstil lamell som kan slippe inn lys.
  • Skjermende tekstil. Her kan velges mellom mange farger. Tekstil egenskap varierer en god del fra lysinnslipp 30% til nesten lystett som slipper inn 5% lys.
Passer godt for:
  • Lystett passer godt for rom som ønskes mørklagt, feks. soverom eller rom som brukes til bilde / film fremvisning.
  • Skjermende passer godt til rom hvor en ønsker å skjerme for det meste av sol lyset, innsyn etc. Ved full lukking av lamell gir denne tekstieln en god beskyttelse for lys og innsyn,

 

Velg ønsket tekstiltype.

I tillegg til levering av kun lamell kan det også bestilles bunnvekt og kjede eller Bunnlodd uten kjede, åpne sider på lomme.

+ 40%
+ 72%
kr 0,00
In stock
SKU
VRT lamell
  • 18

  • 18

Kun Lamell tekstil, 89 eller 127mm bredde. Skjermende og lystett tekstil.

Få en skjermende eller lystett tekstil med våre Lamell tekstiler i enten 89 eller 127mm bredde. Dette tekstilet av høy kvalitet. Perfekt for både hjemmet og kontoret, til en utrolig lav pris!

Velg mellom et stort utvalg farger. Bestill nå og gi rommet ditt et nytt og stilfullt uttrykk med våre lamellgardiner fra Visor.

89mm eller 127mm bredde til utrolig lav pris

Passer utmerket til hjemmet og kontoret

NB! OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Løs Lamell tekstil med høy kvalitet, kun lamell tekstiler som gir deg den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil. Disse lamellene kommer i en bredde på enten 89mm eller 127mm og er laget av skjermende og lystett tekstil. Med sin skjermende design gir de deg muligheten til å regulere lysinnslippet og skape den rette atmosfæren i ethvert rom.

Nyt en rekke fordeler med disse lamellene. Først og fremst, de gir en effektiv skjermingsgrad og beskytter mot innsyn. Du kan også oppnå ønsket grad av lysinnslipp og samtidig beholde privatlivet ditt. Dette gjør lamellene perfekte for både hjemmet og kontoret. Den høye kvaliteten på tekstilet sikrer en lang levetid, slik at du kan nyte denne funksjonelle gardinløsningen i lang tid fremover.

Dette produktet har flere nøkkelfunksjoner som gjør det til et ideelt valg for alle dine lamellgardinbehov. For det første, det er tilgjengelig i enten 89mm eller 127mm bredde, slik at du kan velge den størrelsen som passer best for ditt vindu. Lamellene er laget av et halvtransparent tekstil som gir en moderne og elegant stil til rommet ditt. Du kan også velge mellom et bredt utvalg av farger, slik at du kan skape den perfekte stemningen som passer din innredning.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du alltid kontakte vår kundeservice, enten via e-post, kontaktskjema eller telefon.

Oppsummert er Kun Lamell tekstil et utrolig prisgunstig valg for de som ønsker en skjermende og lystett løsning til hjemmet eller kontoret. Med sin høykvalitets konstruksjon og moderne design er dette produktet perfekt for deg som ønsker å skape den rette atmosfæren i ethvert rom. Velg mellom 89mm eller 127mm bredde og en rekke forskjellige farger for å skape den perfekte gardinløsningen for deg. Bestill i dag og nyt fordelene med disse flotte lamellene.

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 31,00
Min Lengde Cm 50,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 89,00
Max Bredde Cm 127,00

Kontakt oss