SALG på flere produkter. Benytt sjansen, gjør gode kjøp nå!
Kr 2854,00
Hvordan måler jeg?

MotionBlinds Rullegardin for mindre vinduer, måltaking og montering som modell Absolute 2

Trykk på linken under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Min: 50, Max: 250cm Min: 50, Max: 250

Min: 30, Max: 220cm Min: 30, Max: 220
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

For dette produktet finner du to grupper tekstiler. 

  • Lystett tekstil. Her finner du 100% lystett tekstil hvor noen også har sølv bakside for å reflektere mer varme. Bruk av tekstil med sølv bakside forutsetter at glass tåler en eventuell oppvarming spesielt ved montering nært glass.
  • Perforert tekstil. Dette er en spesiell perforert tekstil som brukes hvor det ønskes skjerming men en ønsker feks. å se ut. Tekstilen i denne gruppe har 3% perforering som gjør at den stopper ca 97% av UV strålingen og vil være en god skjerming.
Passer godt for:
  • Lystett passer godt for rom som ønskes mørklagt, feks. soverom eller rom som brukes til bilde / film fremvisning.
  • Perforert passer godt til rom hvor en ønsker å skjerme for det meste av sol lyset, innsyn etc. men allikevel kunne se ut.

 

Velg ønsket tekstiltype.

Velg ønsket farge på endelokk eller kassett

Velg type bunnlist.

+ kr 59,00
+ kr 59,00
+ kr 59,00
Se alle
+ kr 199,00
+ kr 199,00
+ kr 199,00
+ kr 199,00
Se færre
kr 0,00
In stock
SKU
MotionBlinds-RB
  • Beregnet sendingsdato: 2024-08-12

MotionBlinds rullegardin for mindre vinduer, Lystett eller perforert tekstil.

MotionBlinds rullegardin for mindre vinduer.

Maks bredde 250cm.

Maks høyde 220cm.

Lystett eller perforert tekstil er en toppmoderne rullegardin som vil forbedre din hverdag med smarte funksjoner. Velg mellom et bredt utvalg av tekstiler som enten er lystette eller perforerte, slik at du kan tilpasse gardinen etter dine behov.

En av de beste egenskapene med denne rullegardinen er dens batteridrevne motor (Motionblinds) Dette gjør det mulig å styre gardinene via en praktisk app på telefonen, stemmestyring eller fjernkontroll. Du kan også legge til en HUB for å få full funksjonalitet på motoren. Batteriets varighet avhenger av bruken, men ved normal bruk vil det vare i omtrent fire til seks måneder. En annen flott funksjon er MOTIONBLIND-appen, som lar deg styre gardinene med Bluetooth, Dette gir deg full kontroll uansett hvor du er i hjemmet.

Absolutt 2 Rullegardin er enkel å montere og har et eksklusivt design. Den er laget med høykvalitets materiale og gir rommet ditt et profesjonelt og tiltalende utseende. Dra nytte av det store utvalget av tekstiler og farger for å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt.

En Premium Rullegardin med 100% lystett eller perforert tekstil.

MOTIONBLIND batteri motor er et programmerbar styresystem hvor en kan velge styring med App på telefon, stemmestyring eller fjernkontroll. Per dato trenger en å legge til en HUB for dette på denne motoren. Velg mellom MotionBlind for Android eller MotionBlind Eve motor for IOS.

Varighet på hver lading avhenger av bruk. Ved normal bruk vil en lading vare fire til seks måneder.

Flere fargevalg braketter

Maks størrelser: 250 x 220cm.

Brakett og rør størrelse:

Vi leverer rør størrelse ut fra bredde og høyde i tillegg til valgt tekstil som sammen gir total tyngde og avgjør hvilken størrelse rør skal ha. Endringer skjer ut fra tyngde på størrelser bredde 210cm og alle høyder over 190cm

NB! Om det bestilles med store og små bredder, over og under de oppgitte grense mål vil vi bruke standard braketter og rør. Det vil medføre at det kan være forskjellig størrelser på rør og rør og brakett i en bestilling ut fra hva som er bestilt av størrelse på rullegardin.

Mila Lystett tekstil.

Takket være den spesielle patenterte lamineringsteknikken har stoffene et mykt børstet utseende på begge sider. Det laminerte indre laget, forseglet mellom de vakre stoffene, tilbyr fullstendig black-out og privatliv. Disse må-ha-stoffene er perfekte for alle bolig-, kommersielle lokaler.

NB! OPPGITTE MÅL BEHANDLES SOM PRODUKSJONSMÅL EVENTUELLE REDUKSJONER MÅ VÆRE TRUKKET FRA.

Måltaking:

Bredde fra ytre kant brakett til ytre kant brakett oppgis som mål. Ved nisjemontering, trekk fra nødvendig klaring, minimum 5mm ved nøyaktig måltaking.

NB! Husk å sjekke skjermingsdekning. Tekstil er ca 2,2cm smalere på hver side enn oppgitt system bredde.

MotionBlinds rullegardin for mindre vinduer er en rullegardin av premium kvalitet. Stort utvalg av tekstiler som er enten lystette eller perforerte, kan du velge den perfekte gardinen for dine behov.

En av hovedfordelene med denne rullegardinen er dens batteridrevne motor (Motionblind). Dette systemet gjør det mulig å styre gardinene ved hjelp av en app på telefonen, stemmestyring eller fjernkontroll. Full funksjonalietet oppnås ved å legge til en HUB.    Varigheten på hver lading av batteriet avhenger av bruken, men ved normal bruk vil det vare i omtrent fire til seks måneder.

En annen flott funksjon er at denne rullegardinen leveres med MOTIONBLIND-appen, som gir deg muligheten til å styre gardinene med Bluetooth eller Wi-Fi hub. Da kan den kobles til Matter smarthussystemet. Dette gir deg full kontroll over gardinene uansett hvor du er i hjemmet ditt.

Absolutt 2 Rullegardin er enkel å montere og har et eksklusivt design. Den er laget med høykvalitets materiale, noe som gir gardinen et profesjonelt og pent utseende. Du vil virkelig kunne merke den luksuriøse følelsen av dette produktet.

Gardinens tekstiler og farger er også svært varierte, slik at du kan finne den perfekte gardinen som passer til din stil og preferanser. Enten du foretrekker en lystett tekstil for fullstendig black-out og personvern, eller en perforert tekstil som lar deg se ut, vil du finne akkurat det du trenger.

Dette Premium produktet kommer fra Coulisse som er en kjent og pålitelige merke innen solskjermingsprodukter. Du kan være trygg på at du investerer i et produkt av høy kvalitet og lang levetid.

MotionBlinds Absolutt 2 Rullegardin Lystett eller perforert tekstil er perfekt for rom som stue, kjøkken og balkong/vinterhage. Uansett hvilket rom du ønsker å forbedre, vil denne rullegardinen gi deg den rette balansen mellom skjerming og lysinnslipp.

Ikke nøl med å prøve denne innovative og stilige rullegardinen. Du vil være fornøyd med resultatet og oppleve en enklere og mer behagelig hverdag. Bestill nå og nyt fordelene ved MotionBlinds Absolutt 2 Rullegardin med Lystett eller perforert tekstil!

Hva er Motionblinds og Eve montionblinds?

MotionBlinds er et selskap som spesialiserer seg på smarte vindusbehandlingsløsninger, inkludert persienner og gardiner. Disse produktene er designet for å være kompatible med smarthjem-systemer, slik at brukerne kan kontrollere dem via apper eller stemmekommandoer og integrere dem i automatiserte rutiner.

Eve MotionBlinds er en spesifikk produktlinje fra Eve Systems, et selskap som fokuserer på smarte hjemmeenheter og tilbehør. Eve MotionBlinds er designet for å være en del av Eves økosystem av smarthjemprodukter og kan integreres med Eve-appen og andre kompatible enheter for å gi brukerne full kontroll over sine vindusbehandlingsprodukter.

Hva er Matter?

Matter (tidligere kjent som Project CHIP) er en standard for smarthjem-enheter som er utviklet av Connectivity Standards Alliance (tidligere kjent som Zigbee Alliance) i samarbeid med flere store teknologiselskaper. Målet med Matter-standarden er å skape en enhetsspråk som tillater interoperabilitet mellom forskjellige produsenter og plattformer innen smarthjem-økosystemet.

Når det gjelder MotionBlinds og Eve MotionBlinds, kan Matter komme inn som en potensiell protokoll som disse enhetene kan være kompatible med. Ved å være Matter-sertifisert, vil disse produktene kunne samhandle sømløst med andre Matter-kompatible enheter, uavhengig av produsent eller plattform. Dette gir brukerne større fleksibilitet og enklere integrasjon av sine smarthjem-enheter, uavhengig av hvilket merke de velger.

 

 

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 2 854,00
Min Lengde Cm 30,00
Max Lengde Cm 250,00
Min Bredde Cm 54,00
Max Bredde Cm 250,00
Measurement

Rullegardiner:

Rullegardiner kan monteres som alternativ 1, 2 og 3. For åpningsvindu innover er alternativ 1 og 3 aktuelle. Vær oppmerksom på at montering alternativ 2 og 3 kan gi et lite lysinnslipp på grunn av åpning rundt rullen på modeller med åpen rull.

NB! Mål som oppgis for rullegardin er fra ytre kant brakett til ytre kant brakett motsatt side. Duk vil med kjedebetjening komme ca 25mm inn på betjenings-side og 20mm inn på motsatt side. Ved fjær betjening er det ca 20mm på hver side.

 

Måltakning

Trykk her for å komme til video for måltaking.

Montering

Trykk her for å komme til monterings videoer.

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss