Viktig melding. Vi stenger ned nettbutikken for vedlikehold fra Torsdag 13.06.2024 klokken 18.00 til Fredag morgen.
Kr 465,00
Hvordan måler jeg?

 

Trykk på ikon under her for å komme til videoer som viser hvordan ta mål. 

Hvordan ta mål

Klikk her for monteringsanvisning i PDF

Monterings video Montering

NB! Husk, trekk fra klaring, min. 0,5cm ved nisjemontering!

Millimeter skrives inn med komma

Min: 20, Max: 120cm Min: 20, Max: 120
Min Bredde = 20, Max Bredde = 120

Millimeter skrives inn med komma

Min: 20, Max: 300cm Min: 20, Max: 300
Min Høyde = 20, Max Høyde = 300
Felter med rød stjerne (*) krever valg.
Hva er forskjellen?

Tekstil egenskaper

Her finner du tre typer tekstiler.

Skjermende tekstil. En gruppe doble tekstiler med meget høy kvalitet. Også kaldt "Honeycomb" Et godt utvalg med farger. Lys-innslipp på denne gruppen varierer fra 35 til 15% og skjermer godt også for innsyn.  Denne tekstilen har også isolerende effekt. Tekstilen passer de fleste rom, også bad.

Lystett tekstil. Dette er gruppe doble tekstiler hvor alle er 100% lystette, har aluminium folie inne i rør. Godt utvalg farger. Denne tekstile passer i rom hvor det ønskes total skjerming. Denne tekstilen har en isolerende effekt.

Felles for doble tekstiler. Meget pene tekstiler som kan stå nede over tid uten å miste form. Ingen synlige tråder, de går midt inne i tekstilen og en unngår huller i tekstil.

Skjermende enkel tekstil. Denne gruppen har kun enkle tekstiler (et lags) som gjør at en får hull i folder hvor tråden som forbinder topp og bunn profil går. Her er et godt utvalg farge og mønster. De fleste tekstiler i denne gruppen har en anbefaling om å heves en gang per døgn, spesielt om de er utsatt for mye sol og varme. Lysinnslipp varierer fra 40 - 15%.

Velg ønsket tekstiltype.

Mer informasjon?

Denne modellen har en spesiell lukket profil hvor låssystem er integrert i endene på aluminium profilen. Her velger du hvilken farge du ønsker på profilene.

Profil er metallskinne i topp og bunn av tekstil.

Håndtak monteres på profil oppe og nede. Du velger selv ønsket farge.

kr 0,00
In stock
SKU
PLC20-G60
  • 21

  • Leveringstid 10-18 arbeidsdager

  • Beregnet sendingsdato: 2024-07-03

Plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down. Lukket profil med integrert lukking.

Absolute Up & Down er Denne type plisses Rolls Royce.

Plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down er den ultimate gardinløsningen for hjemmet ditt. Med sin eksklusive og stilfulle design, gir denne plissegardinen deg den ønskede skjermingsgraden samtidig som den tilfører rommet ditt et elegant preg.

Med en lukket profil og integrert lukking unngår du støvopphopning og får enkel rengjøring. Denne plissegardinen er en av de beste på markedet, og passer perfekt for stue, kjøkken, bad, balkong og vinterhage.

Med en enkel montering, kan du følge vår monteringsvideo for hjelp. Bestill plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down nå og få en funksjonell og stilfull gardin til hjemmet ditt.

Maks bredde 120 cm.

Maks høyde 300 cm.

Klikk her for monteringsanvisning i PDF

Monterings videoer, Montering

 

Absolutt eksklusiv plisségardin - funksjonalitet i stil

Plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down. Lukket profil med integrert lukking er en plissegardin av førsteklasses kvalitet som tilbyr enestående fordeler. Denne plissgardinen er virkelig en Rolls Royce blant plissene, og med sin firkantede, lukkede profil skiller den seg ut fra mengden. En lukket profil forhindrer oppsamling av støv, som ofte oppstår med en U-profil. Ender på profilen er utstanset under produksjonen for å plassere det integrerte låsesystemet i endene. Dette sikrer en tett lukking av profilen og reduserer lysinnslippet over og under gardinen.

Denne plissegardinen er konstruert for å gi et perfekt samspill mellom funksjonalitet og stil. Den kan leveres med dobbel tekstil, noe som gir bedre isolasjon og skjerming mot innsyn. Med sin høye kvalitet og slitesterke materialer, er denne plissegardinen en av de beste på markedet.

En av de unike funksjonene til denne plissegardinen er dens evne til å justere høyden etter behov. Du kan enkelt parkere tekstilen i ønsket høyde, enten det er oppe, nede eller på midten. Dette gir deg full kontroll over lysinnslippet og personvernet i rommet.

Plissegarden tilbyr et bredt utvalg av tekstiler, slik at du kan velge den som passer best til ditt roms innredning og behov. Uansett om du foretrekker en skjermet eller lystett tekstil, vil du finne det perfekte valget blant våre mange alternativer.

Montering av denne plissegardinen er enkelt og problemfritt. Vi tilbyr en grundig monteringsvideo som guider deg gjennom installasjonsprosessen. Du kan også montere denne gardinen direkte på glasslisten, noe som gjør den ideell for smale vindusrammer.

Produktet er ikke bare av høy kvalitet, men det er også svært prisgunstig på grunn av kjøp direkte fra fabrikk. Uansett budsjett, vil du finne en plissegardin som passer dine behov.

Med Plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down kan du nyte både funksjonalitet og stil. Dette produktet er ideelt for stue, kjøkken, bad, balkong eller vinterhage. Det gir deg nødvendig skjerming, samtidig som det gir et moderne og elegant utseende til rommet.

Bestill din Plissegardin Absolute Eksklusiv, Up&Down med integrert lukking i dag, og opplev det beste av kvalitet, design og funksjonalitet. Med denne plissegardinen vil du kunne skape et rom som er både vakkert og behagelig å oppholde seg i.

Video for montering av denne modellen Montering

Måle og monterings veiledning
Personliggjort produkt. Ja.
Pris Fra. kr 465,00
Min Lengde Cm 20,00
Max Lengde Cm 300,00
Min Bredde Cm 20,00
Max Bredde Cm 120,00
Measurement

Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Åpnes vindu innover anbefaler vi montering på list, karm eller lysåpning. Ved lysåpning husk å sjekke bredde fra glass til hjørne på karm. Ta også hensyn til eventuelle lufteåpninger og håndtak. Er vinduet sidehengslet, åpnes sideveis kan montering på karm skape problemer.

Måltakning

Hvordan ta mål

Montering

Montering

Om fortsatt noe er uklart kan vi hjelpe på mail kundeservice@visor.no, kontaktskjema eller telefon +47 41 01 56 70. Send oss gjerne bilder med forklaring.

Kontakt oss